INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DELEGĂRI

Brigăzi de arbitri româneşti în Europa League » Cristi Balaj şi Istvan Kovacs vor conduce partide programate joi

Articol de GSP - Publicat luni, 08 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 08 decembrie 2014 23:21

România va mai avea doi reprezentanţi în grupele Europa League. E vorba despre Cristi Balaj şi Istvan Kovacs, care vor conduce partidele Fiorentina - Dinamo Minsk şi Everton şi FK Krasnodar.
Kovaks va fi ajutat la cele două linii de Micloş Nagy şi Aurel Oniţa, iar aistenţii suplimentari vor fi Marius Avram şi Adrian Comănescu. Arbitrul de rezervă va fi un alt român, Vasile Marinescu.

Everton este calificată de pe primul loc în grupă, iar Krasnodar nu mai are nici o şansă să meargă mai departe în primăvara europeană.

Fiorentina - Dinamo Minsk se joacă joi, de la 22:05.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (8)
domodo
domodo  •  09 Decembrie 2014, 07:05

daca lui I,KOVACS i s-a PERMIS SA ARBITREZE ESTE CLAR CA BURLEANU A LUAT EUROII!!!cer ca DNA-ul SA CERCETEZE ACEST CAZ!!!!!

adi.nyc
adi.nyc  •  09 Decembrie 2014, 07:02

Eu ma intreb daca cel/cea care a scris articolul asta este roman/romanca. "Ziarist" roman care nu este in stare sa scrie corect un titlu de articol..."Brigăzi de arbitri româneşti"...hahahaha...Vai de capul vostru de ziaristi ce sunteti!!! Ori scrii "Brigazi de arbitri romani" (care suna mai bine), ori scrii "Brigazi romanesti de arbitri" (care suna mai putin bine, dar este totusi corect).

inginerul.
inginerul.  •  09 Decembrie 2014, 00:34
Postat de tbbone pe 08 Decembrie 2014, 21:13

sarmanu asta nu este ROMAN, sa ii dam jet lui si neamului lui

Daca nu el, atunci cine ? Keseru ? Tu hotarasti cine este roman si cine nu ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează