INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAJDUK SPLIT - UNIREA, AZI, 21:30, DIGISPORT+

Bucşaru e obligat să păstreze Unirea în Liga 1 » Forţat de drepturile TV

Articol de - Publicat joi, 19 august 2010 00:00

Banii încasaţi de la LPF îl obligă pe Bucşaru să păstreze echipa în competiţie pînă la finalul acestui campionat.

E sigur: Unirea Urziceni îşi joacă ultimul sezon în Liga 1! Antrenorul Ronny Levy a anunţat ieri că formaţia din Bărăgan se va desfiinţa în vara viitoare: "Am avut o discuţie cu patronul şi mi-a spus că va vinde mai mulţi jucători. Vrea să termine acest campionat, apoi va retrage echipa". Motivul pentru care Dumitru Bucşaru nu a pus lacătul pe club îl reprezintă banii pe care i-a încasat în urmă cu două luni pentru drepturile TV.

Dacă ar retrage echipa acum, ar trebui să înapoieze cele 1,3 milioane primite de la LPF. În plus, în noiembrie, în conturile clubului vor mai intra încă pe atîţia bani, reprezentînd restul din drepturile TV. Planul patronului e simplu: trebuie să încheie sezonul indiferent de locul pe care ialomiţenii îl vor ocupa la final. Lotul va fi completat cu fotbalişti de la centrul de copii şi juniori, avînd în vedere că Unirea se va despărţi după "dubla" cu Hajduk de mai mulţi fotbalişti importanţi.


Astra confirmă transferurile
Informaţia anunţată în exclusivitate în Gazeta de ieri a fost confirmată de ploieşteni. "E adevărat că vor veni Galamaz, Marinescu şi Ricardo. Eu aş mai vrea şi alţi jucători de la Unirea", a spus antrenorul Astrei, Mihai Stoichiţă. Patronul prahovean, Ioan Niculae, a declarat: "Cei trei au semnat cu noi pe trei sezoane". Următorul jucător care ar putea pleca de la Urziceni e Marius Bilaşco. Acesta e dorit de CFR şi de Steaua, iar Bucşaru cere un milion de euro în schimbul său.

"Nu sîntem Dinamo" ;)
Chiar dacă se confruntă cu mari probleme financiare, elevii lui Ronny Levy cred că pot scoate un rezultat favorabil în această seară, la Split, în play-off-ul Europa League. "Avem încredere că-i putem elimina pe croaţi. Chiar dacă i-au bătut pe dinamovişti cu 3-0 la Split, nu ne speriem de ei. Consider că noi avem o echipă mai bună decît Dinamo", a spus Sorin Frunză. Închizătorul Sorin Paraschiv a declarat: "Cînd intri pe teren, te gîndeşti doar la meci. Restanţele financiare nu mai contează!".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (14)
senateo
senateo  •  19 August 2010, 20:16

Poate ca lui Bucsaru ii este rusine pentru felul cum a facut-o pe Unirea campioana cu multe arbitraje partinitoare. Acum se retrage pentru face uitata aceasta stea efemera.

tyg3r832000
tyg3r832000  •  19 August 2010, 17:10

pt styx Bosanceanu a vandut echipa anul trecut de vina e cel care a cumparat-o, cat a fost Bosanceanu nu sa pus problema dezafiliari

liviu79pit
liviu79pit  •  19 August 2010, 10:49

NU-L MAI PUPATI MAH IN FUND PE MAFIOTUL NUMBER ONE AL BARAGANULUI? TU-VA IN CAP DE IDIOTI. LAUDATI MEREU PE CINE NU MERITA. SI-A BATUT JOC DE FOTBALUL ROMANESC CU ECHIPA LUI DE LA TARA. LA CE A MAI INTRAT IN FOTBAL?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează