INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - AS ROMA 0-0

Budescu acuză şi el conducerea » Decarul Astrei e de partea lui Șumudică: ”Are dreptate în ce spune”

Budescu a bifat toate cele 6 meciuri din grupele EL
Budescu a bifat toate cele 6 meciuri din grupele EL

Articol de - Publicat vineri, 09 decembrie 2016 00:00

Decarul Astrei îi dă dreptate lui Şumudică şi spune că oficialii clubului sunt lipsiţi de onoare.

Nu doar Şumudică a aruncat săgeţi în direcţia patronului Ioan Niculae. Şi Constantin Budescu a criticat: "Nu e normal să ni se propună ceva pentru această calificare şi acum să nu ni se ofere ce ni s-a spus! Mi se pare o lipsă mare de respect, dar asta e viaţa.

Şumudică are dreptate când spune ce spune. Până la urmă, această performanţă a adus bani foarte mulţi clubului, dar nici măcar acest lucru nu contează, ci ca oamenii să aibă onoare şi să se ţină de cuvânt, asta le cerem. Să ne dea ceea ce ne-au promis, fiindcă noi am dus echipa în primăvară".

Ce a declarat Dani Coman, preşedinte Astra

  • "E o seară mult prea frumoasă pentru a fi întunecată de anumite lucruri care cred că se mai întâmplă şi la alte cluburi. Felicitări lui Şumudică! Dacă Spalletti a spus că a jucat împotriva unei echipe ce a interpretat tactic perfect partitura, atunci avem întreaga măsură a valorii lui Şumi. Bravo lui şi jucătorilor!"
  • "Şumudică mereu e supărat, el şi jucătorii au dreptate că trebuie respectaţi, tocmai de aceea Astra Giurgiu e cu plata la zi în privinţa salariilor. Cât priveşte bonusurile pentru punctele şi calificarea din Europa League, acestea vor fi plătite pe 13 ianuarie, când ne virează UEFA banii"
  • "Sunt convins că Şumudică se va linişti după ce va trece de starea de tensiune care s-a creat în jurul mizei imense a meciului cu Roma şi sunt convins că va continua alături de Astra. Dacă însă Şumi va dori cu orice preţ să plece, atunci se va găsi o soluţie, dar să meargă la familie, să se calmeze şi mai vedem ce se va întâmpla"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează