INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AEK LARNACA - STEAUA 1-1

Bye, bye, Levy? » Becali: "Mă aşteptam să fim călare pe ei, dar n-am jucat nimic! O să vedeţi voi ce se întîmplă!"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 29 septembrie 2011 23:09

UPDATE 22:05 // După finalul partidei (scor final 1-1), Gigi Becali era supărat pentru că echipa sa nu a atacat mai mult: "Noi nu sîntem siguri de nici o pasă, nu jucăm nimic. Chiar atît de proşti, de slabi să fie jucătorii? În a doua repriză, în loc să fim călare pe ei, aveam mai mari emoţii cînd erau ei în atac. Jucătorii au atitudine şi vor. O să vedeţi voi ce se întîmplă", a explicat acesta la GSP TV.

Clasamentul Grupei J
1. Schalke 4p
2. Maccabi 3p
3. Steaua 2p
4. AEK Larnaca 1p
S-au jucat:
Steaua-Schalke 0-0, Maccabi-AEK Larnaca 1-0, AEK Larnaca-Steaua 1-1, Schalke-Maccabi 3-1
Urmează: Maccabi-Steaua, AEK Larnaca-Schalke (ambele 20 octombrie, ora 20:00)

Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a declarat nemulţumit de jocul "roş-albaştrilor" după prima repriză a disputei cu AEK Larnaca (scorul era 0-0) din deplasare, din etapa a doua a grupei J a Europa League.

"Îl critic pe Ronny Levy pentru că joacă cu 5 mijlocaşi. Jucăm fără vîrf împotriva unei echipe de doi lei. Avem trei închizători. Acum trebuia să fie 2-0 cu Larnaca. Eu stau să am emoţii cu ciprioţii, doar cu o ocazie a lui Brandan?! Nu jucăm fotbal. Aştept să se facă 22:00, să mă uit la Rapid, că ei mai mai joacă fotbal.

O să vedeţi, eu m-am convins, bine că nu m-am dus acolo. Larnaca e o echipă de doi lei, trebuia să avem 3-0 la pauză. Ştiu exact ce trebuie făcut, dar nu vă spun", a spus Gigi Becali la "Contraatac", pe GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
dan2234
dan2234  •  30 Septembrie 2011, 02:24

Lui Levy i s-a facut o atmosfera imposibila si oricine din afara devine dezgustat de Mafia, nepotismul si incompetenta din Romania. Citi antrenori straini are Romania? Oamenii seriosi nu-si pot face jobul in Romania in mod normal. Fosti fotbalisti de valoare care nu au fost subiecte de scandal si can-can-uri sint Mircea Lucescu, Boloni, Hagi, Dorinel Munteanu, Dan Petrescu, care au avut succese in strainatate sau cel putin nu au somat. Romania NU VREA oameni seriosi nicaieri, nici in guvern si institutii, sau romani repatriati pentru ca vin cu idei noi si tulbura nepotismul si lenea, pine lumea la munca. Cine vrea sa schimbe ceva este sufocat si dezgustat de sistemul nepotist-mafiot. Asta es

dan14
dan14  •  30 Septembrie 2011, 01:13

tu ar trebui sa fii calare pe mioarele tale , nu calare pe Steaua ! ai distrus o echipa cu traditie si in plus te si prefaci ca nu mai intelegi nimic , ca de fapt tu ai bagat bani in club , blah blah , dar cat ai scos din el ? de fapt tu esti ciuperca aia otravitoare incompetentule !!!ai nenorocit clubul ca.nalie !!1

mako
mako  •  30 Septembrie 2011, 00:36
Postat de yahoo.fr pe 30 Septembrie 2011, 00:21

sa mai radeti de Dinamo,oierilor...

de ce sa nu radem, in ce grupa sunteti? sau tu gandesti dupa principiul - daca nu existi e mai bine, ca nu suferi, decat cand te zbati sa te nasti si mori...nu?

Vezi toate comentariile (48)
Comentează