INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA

Cad pe capete! Veşti bune despre adversarele europene ale Stelei

Articol de - Publicat luni, 22 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 septembrie 2014 00:24

Rio Ave a pierdut acasă cu Arouca, 1-2, primul eşec în campionat. Iar Dinamo Kiev ar putea folosi portarul de rezervă contra Stelei, deoarece titularul Şovkovski, căpitanul echipei, s-a accidentat.

Steaua mai primeşte veşti bune din grupa de Europa League şi după 6-0 cu Aalborg. Următoarea adversară a roş-albaştrilor, Dinamo Kiev, şi-a pierdut portarul de bază, Şovkovski.

Goalkeeperul de 39 de ani s-a accidentat la încălzire, înaintea partidei cu Rio Ave, din prima etapă a grupelor EL, şi a fost înlocuit cu Ribka, un portar pe care clubul din capitală l-a achiziţionat de la Şahtior Doneţk, în 2013.

Şovkovski e incert pentru duelul cu roş-albaştrii, din pricina leziunii musculare. Dinamo Kiev-Steaua se va juca pe 2 octombrie. În prima rundă, ucrainenii au cîştigat cu 3-0 la Rio Ave.

Lusitanii speriau şi ei cu startul bun pe care l-au avut în campionatul portughez, trei victorii şi un egal în primele meciuri din Liga Sagres. Dar imaginea de adversară grea pentru Steaua s-a mai tocit în ultimele zile.

Eşecul cu Dinamo din Europa a fost urmat de prima înfrîngere internă. Rio Ave a pierdut ieri acasă cu Arouca, 1-2. Un oponent care avea numai patru puncte din patru jocuri!

Arouca a condus cu 1-0, a egalat Tarantini, apoi oaspeţii au marcat din nou şi şi-au păstrat avantajul, apărat şi de portarul Goicoechea, uruguayanul fost la AS Roma şi la Oţelul Galaţi, de unde a plecat în vara asta.

Şi la Rio Ave a jucat un fotbalist trecut prin Liga 1, Lionn, fundaşul dreapta care a evoluat pentru CFR între 2011 şi 2013.

3 înfrîngeri are Rio Ave în acest sezon, în toate competiţiile: 1-2 la Elfsborg, 0-3 cu Dinamo Kiev şi 1-2 cu Arouca. A mai pierdut şi Supercupa Portugaliei, dar a fost 0-0 cu Benfica şi "vulturii" au luat trofeul după loviturile de departajare

5 meciuri din 6 a prins Şovkovski în ediţia în curs din campionatul Ucrainei. Rezerva Ribka, pe care Dinamo Kiev ar putea-o folosi contra Stelei, a apărat într-o singură partidă, 2-2 la Zoria Lugansk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
liviuemil
liviuemil  •  22 Septembrie 2014, 15:28

"Eşecul cu Dinamo din Europa...." Specificati Dinamo Kiev pentru ca altfel puricosii de la noi vor spune ca fc cateaua a facut vre-un succes rasunator prin Europa !!!! Doamen fereste!!!

forumeer
forumeer  •  22 Septembrie 2014, 11:51
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Cupa Satelor?! Ce competitie e aia? Te referi la cea care le-a scos pe D.Zagreb, PSV si Lazio lejer anul trecut? Totusi, n-a fost scoasa de... Minsk (lol, sa te scoata niste bielorusi!!).

Vezi toate comentariile (2)
Comentează