INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // A scos artileria grea » Mihai Stoica, mesaj enigmatic pentru Dan Petrescu: „Baftă la noua echipă. Pe ăștia să-i salvezi, nu ca pe chinezi”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 decembrie 2019 10:54

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // Mihai Stoica, oficialul celor de la FCSB, i-a transmis în această dimineață un mesaj de felicitare lui Dan Petrescu, tehnicianul campioanei României. 

Cumva caracteristic, MM a încorporat în postarea sa și câteva ironii, dar și un mesaj enigmatic: „Felicitări și baftă la noua echipă. Pe ăștia să-i salvezi / Nu ca pe chinezi”, făcând referire la experiența „Bursucului” de la Jiangsu Suning, echipă ce a retrogradat sub comanda sa în liga secundă din China. 

„Felicitări, Dan Petrescu, pentru a doua calificare în primăvara europeană din carieră. E o performanță excepțională. Știu cum te simți, și eu am trăit sentimentul ăsta alături de tine, de Zenga, de Protasov, de Oli, de Reghe, de Dică. 

Felicitări încă o dată și baftă la noua echipă. Pe ăștia să-i salvezi / Nu ca pe chinezi”, a scris MM Stoica pe Facebook.

CFR CLUJ // A scos artileria grea » Mihai Stoica, mesaj enigmatic pentru Dan Petrescu: „Baftă la noua echipă. Pe ăștia să-i salvezi, nu ca pe chinezi”

Bogdan Mara după victoria CFR-ului cu Celtic: „Dan Petrescu a mai avut oferte și nu a plecat ”

Vezi și: 

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // Două întrebări VITALE despre viitorul campioanei + dezbatere: cine e echipa deceniului, CFR sau FCSB?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
116988019705812
Trafalet Simfoniu  •  13 Decembrie 2019, 21:21
Postat de gido pe 13 Decembrie 2019, 13:51

ziaristule!!! da-ti numele ... asa ii cunoastem si noi pe prietenii lui mm de la gsp...

Este domnu Crăițoiu , ficisbucist convins ...

2767012246682627
Dragomir Ionutz  •  13 Decembrie 2019, 14:19

Domnule ziarist echipa cu care a retrogradat Dan Petrescu este Guizhou zhicheng nu jiangsu! La jiangsu e antrenor Cosmin olaroiu! si a terminat sezonul in China pe locul 4! A-ti vrut sa faceți o știre după o postare a unui pușcăriaș dar nu va ieșit!

gido
gido  •  13 Decembrie 2019, 13:51

ziaristule!!! da-ti numele ... asa ii cunoastem si noi pe prietenii lui mm de la gsp...

Vezi toate comentariile (42)
Comentează