INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LYON - ASTRA 1-2

Cheia victoriei istorice cu Lyon » Ce le-a transmis Daniel Isăilă fotbaliştilor Astrei la pauză

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 22 august 2014 00:23

Victoria Astrei de pe terenul lui Lyon, 2-1, este prima a unei echipe româneşti pe teren francez, dar Daniel Isăilă, antrenorul giurgiuvenilor, atenţionează.

Isăilă a dezvăluit ce le-a transmis băieţilor săi la pauza meciului. Antrenorul crede că diferenţa de scor dintre cele două echipe putea fi mai mare.

"Trebuie să rămînem cu picioarele pe pămînt. Am crezut în victorie, le-am spus-o şi băieţilor. Important e că jucătorii mei au luptat. La pauză le-am transmis băieţilor că putem cîştiga.

Am făcut şi acea schimbare cu William, care a fost una ofensivă. Cred că scorul putea fi mai mare. Sîntem favoriţi la calificare, dar trebuie să avem mare grijă. Chiar dacă am ratat, le-am zis tuturor să stea liniştiţi că vom şi înscrie", a spus Isăilă la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
benaflek
benaflek  •  22 August 2014, 08:24

astra e o echipa frumoasa.isaila daca citesti te rog in retur nu l mai baga pe rus ca transmite colegilor din disperartea lui.succes la giurgiu

ion.ionescu
ion.ionescu  •  22 August 2014, 08:19

Cred că se săturase şi Bărbosul de ratările lor şi, după ce a văzut meciul de la Ploieşti, s-a hotărât să intervină...El mi-a zis să trec pe Digi şi am făcut-o, deşi eram plin de draci după brambureala de la Ploieşti şi sătul de looseri. Tot El i-a făcut pe francezi să gândească româneşte, când "astralii" făceau tot posibilul să ia un gol în ultima secundă, cum obişnuim noi, românii...De-asta nu sunt românii germani, deşi goţii s-au creştinat la Buzău : la 2-1 trebuia să le mai dăm două goluri dar noi ne simţim bine doar cu inima în gât !

doru5
doru5  •  22 August 2014, 08:12

Bravo Astra !!!! Pacat de Petrolul , ar fi putut avea sanse , dar , cum sa te califici cand ai un antrenor care traieste din rezultatele dintr-un sezon ce a trecut demult , ca Plesan din golul cu Germania ???!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează