INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RIO AVE - STEAUA 2-2

Claudiu Keşeru este mulţumit de rezultatul meciului cu Rio Ave » "În ciuda unui meci mai puţin reuşit, am obţinut un punct"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 noiembrie 2014 00:42

Steaua a obţinut un egal pe terenul celor de la Rio Ave, scor 2-2, iar Claudiu Keşeru este mulţumit de rezultatul obţinut.
"A fost o atmosferă specială şi un teren foarte greu. În ciuda unei prime reprize relativ bune, am luat acel gol care ne-a zdruncinat. În a doua echipă am jucat mai bine, am egalat şi păcat că nu am marcat şi al doilea gol.

În ciuda unui joc mai puţin bun, am luat un punct. E o grupă deschisă şi nimic nu e sigur. Dacă nu pierdem la Aalborg avem şanse mari de calificare. Îi mulţumesc lui Dică pentru că lucrează cu mine şi mă ajută să am astfel de execuţii", a declarat Claudiu Keşeru la Dolce Sport.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Noiembrie 2014, 22:23
Postat de unico_biancorossi pe 09 Noiembrie 2014, 22:22

pai normal ca e multumit. au scapt de infrangere cu Rio Bucovina..)

ps - felicitari pentru egalul asta, scos cu forcepsul, in ultima secunda, mai casherule, mai.. ai dat un gol frumos, sa nu se mai repete, da ? ca te duci si tu prin spania si pa nationala !..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Noiembrie 2014, 22:22

pai normal ca e multumit. au scapt de infrangere cu Rio Bucovina..)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează