INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - DINAMO KIEV, JOI, 22:05, ÎN DIRECT LA DIGISPORT, DOLCESPORT, ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Claudiu Keşeru, promisiune pentru fani înainte de meciul cu Dinamo Kiev: "Sînt ferm convins"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 decembrie 2014 19:12

Claudiu Keşeru e convins că Steaua va reuşi să se califice în primăvara europeană, chiar dacă acest lucru depinde şi de rezultatul din Portugalia, unde Rio Ave nu trebuie să piardă u Dinamo Kiev. 

Mai mult, atacantul le promite suporterilor că va marca cel puţin o dată, deşi în ultima vreme a fost autorul unor mari ratări.

"Eu sînt ferm convins că acest scenariu se va întîmpla, adică să ne calificăm. Am spus-o şi acum două săptămîni: noi vom cîştiga meciul cu Dinamo Kiev, iar Aalborg nu o va bate pe Rio Ave.

Nu voi mai avea atîtea ocazii de gol cîte am avut cu Aalborg, dar cu siguranţă va intra una. Acum va fi un meci mai închis, tacticizat", a spus Claudiu Keşeru la Dolce Sport.

Steaua - Dinamo Kiev este joi, de la ora 22:05, în direct la DigiSport, DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (21)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Decembrie 2014, 18:57
Postat de dinamo..mania pe 09 Decembrie 2014, 12:21

aman pana joi Cristi ca astia de la gsp lucreaza in domeniu si nu stiu ca meciul e joi. M-am documentat, nu ma intereseaza steaua si mai astept o tira :)))

mi-am dat seama de prima data ca esti in eroare, dar nu am vrut sa iti stric bucuria... prematura totusi.)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Decembrie 2014, 18:56

da ba, casherule, ti-o intra tie una, dar si ei iti baga 3..)) nu odata, stai calm,,, pe rand, vere, pe rand..))

satyricon
satyricon  •  09 Decembrie 2014, 13:48
Postat de dinamo..mania pe 09 Decembrie 2014, 12:21

aman pana joi Cristi ca astia de la gsp lucreaza in domeniu si nu stiu ca meciul e joi. M-am documentat, nu ma intereseaza steaua si mai astept o tira :)))

Tu distreaza-te azi, ca maine o sa plangi! Vezi insa ca prea multa distractie cu tine insuti strica, am citit ca nu face bine la creier. Desi esti dinamopist, la tine nu mai are ce sa strice ...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează