INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LEGIA - RAPID, JOI, ORA 20:00, PRO TV ŞI LIVETEXT GSP.RO

Coman a plecat în Polonia, dar nu poate juca

Sînt şanse minime ca Dani Coman să poată apăra joi seara
Sînt şanse minime ca Dani Coman să poată apăra joi seara

Articol de - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 02 noiembrie 2011 10:33

Răzvan Lucescu n-a scăpat de ce se temea mai mult, Dani Coman nu va putea fi recuperat pînă la ora meciului cu Legia Varşovia, programat mîine, în Polonia, de la ora 20:00, pe Pro TV şi liveTEXT pe GSP.RO. Portarul a făcut deplasarea cu echipa, însă medicii nu-i dau şanse de a se recupera în următoarele ore.

Accidentat de Prepeliţă, în urmă cu 10 zile, la derby-ul Steaua - Rapid (0-0), Coman a ratat meciurile cu Otopeni (5-0), în Cupă, şi cu Astra (3-2), în campionat, fiind plecat în Serbia, la Marijana Kovacevici pentru a se trata. Ieri a fost la Pro Rapid, iar colegii săi susţin că nu-şi poate mişca mîna încă. "Din ce ştiu, nu va evolua cu polonezii", a spus Alexa.


În locul său, Lucescu jr. va miza ca şi la partidele precedente pe Cătălin Straton (22 de ani), care a fost apostrofat de fanii giuleşteni la meciul cu prahovenii, impunîndu-se golul doi al ploieştenilor. De asemenea, Răzvan nu-l va putea folosi nici pe Glauber, nerefăcut, şi nici pe Surdu, care îşi ispăseşte ultima etapă de suspendare, după eliminarea din meciul Hapoel - Rapid (0-1). În plus, Gîngioveanu nu se află pe lista UEFA.

Echipa probabilă a Rapidului
C. Straton - Rui Duarte, Marcos Antonio, Burcă, Bozovici - Teixeira, Alexa, Herea - Deac, Pancu, M. Roman


Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
stefan888
stefan888  •  02 Noiembrie 2011, 19:10
Postat de ticutroya pe 02 Noiembrie 2011, 13:45

Daca esti prost de ce nu te-ngropi in closet ?? Daca nu era Dani Comasn , luam vre-o sapte de la Maccabi . Sau , tu n-ai vazut meciul , ca n-ai avut corent ?

de la cine ? luam atatea ?

ticutroya
ticutroya  •  02 Noiembrie 2011, 13:45
Postat de unurt1 pe 02 Noiembrie 2011, 10:41

STRATON TITULAR! Dani "Finutu'" la cate a facut pentru fotbalul romanesc, mondial si, de ce nu, galactic, merita sa-si gaseasca contractul in strainatate cu care ne ameninta din 2006 si sa scapam de el si de mofturile lui. STRATON este nascut la Rapid, asa ca merita sa fie TITULAR !

Daca esti prost de ce nu te-ngropi in closet ?? Daca nu era Dani Comasn , luam vre-o sapte de la Maccabi . Sau , tu n-ai vazut meciul , ca n-ai avut corent ?

dimonty1
dimonty1  •  02 Noiembrie 2011, 13:05

@rompid Get a life! Masturbating ain't healthy.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează