INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  COMUNICAT STEAUA

Comunicatul Stelei după meciul cu Dinamo Kiev » Campioana acuză arbitrajul, dar este în dublă eroare

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 12 decembrie 2014 12:01

Steaua a pierdut meciul cu Dinamo Kiev, 0-2, şi a fost eliminată din Europa League, iar pe site-ul clubului a fost publicat un comunicat oficial în care este acuzată maniera de arbitraj.
"Steaua putea tranşa calificarea în prima repriza, cînd Szukala, Chipciu, Varela, Tănase, Sîmărtean sau Keşeru au trecut pe lîngă deschiderea scorului şi l-au evidenţiat pe veteranul portar al lui Dynamo, Shovkovskiy.

În cea de-a doua parte, jocul a fost echilibrat, însă arbitrul Michael Oliver le-a refuzat steliştilor o lovitura de pedeapsă la scorul de 0-0, în urma unui henţ evident al lui Dragovici şi a validat golul lui Yarmolenko, aflat în afara jocului în momentul în care a primit pasa de la Sydorchuk. Campionii Romaniei părăsesc o competiţie în care meritau să continue", se arată în comunicatul Stelei.

Chiar dacă Steaua reclamă două greşeli ale arbitrului, în ediţia tipărită de azi Gazeta Sporturilor demonstrează că steliştii au parţial dreptate în a critica prestaţia brigăzii de arbitri conduse de englezul Michael Oliver.  În plus, în comunicatul campioanei s-a mai strecurat o eroare: Haceridi a comis henţul, nu Dragovici.

MINUTUL 55: Steaua a avut penalty clar, dar...

644549-vlcsnap-2014-12-11-23h19m14s10.png

La 10 minute după startul reprizei secunde, la scorul de 0-0, s-a petrecut o fază la care trupa lui Gâlcă a fost dezavantajată de brigada de arbitri. Sînmărtean a executat o lovitură liberă, a centrat înalt în careu, Szukala se pregătea să dea cu capul în balon, însă a intervenit Haceridi şi a atins mingea cu mîna (foto) în mod intenţionat. "Centralul" britanic a lăsat jocul să continue, deşi era foarte bine poziţionat, dar inclusiv reluările au arătat că s-a înşelat şi că decizia corectă era penalty pentru Steaua.


...nu e ofsaid la gol!

644548-vlcsnap-2014-12-11-23h35m09s155.png

Golul pe care Dinamo Kiev l-a înscris a ridicat multe semne de întrebare, dacă a fost sau nu ofsaid la Iarmolenko, cel care a marcat. Reluările demonstrează însă că decizia asistentului England a fost una perfectă. În momentul pasei lui Sidorciuk, Iarmolenko este pe aceeaşi linie cu Filip, mai ales că mîinile sînt singurele părţi din corp care nu se iau în calcul la o poziţie de ofsaid, deci decizia de a lăsa jocul să continue a fost cea corectă.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (185)
xnread
xnread  •  15 Decembrie 2014, 14:00
Postat de unico_biancorossi pe 15 Decembrie 2014, 02:22

tu ? tu habar n-ai pe ce planeta esti, copile..))

Buna dupa-amiaza.Inteleg ca societatea-n care traiti este departe de aria normalitatii.Un alt exemplu Elada: atat la propriu cat si la figurat ;-)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Decembrie 2014, 02:22
Postat de xnread pe 12 Decembrie 2014, 18:51

...si eu doresc ca gruparile infiintate de bolsevici sa dispara asemeni cluburilor departamentale ;-)

tu ? tu habar n-ai pe ce planeta esti, copile..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Decembrie 2014, 02:21
Postat de andy56 pe 13 Decembrie 2014, 02:56

sa vina lavahuu sa ne spuna contributia stelemelii la coeficientul uefa! sau mai bine zis, CU CAT NE TRAGE IN JOS "performanta" lui fece nimeni din ultimele 2 sezoane de ieropa...... echipa record , ce sa mai spunem.....deh , daca ei se bucura de slabiciunile si dificultatile adversarilor traditionali.....ajunge si aalborg sa te bata...... in alta ordine de idei, dupa joia magica a venit si vinerea magnifica! Adica a trebuit sa iasa fece golaneala poarta alba din Europa ca sa iasa in sfarsit soarele in Bucuresti.......dupa mai bine de-o luna....!

ha ha ha ha ha ha ha ha ! si el si clonele lui nenumarate ne sunt datoare cu o autoextinctie in masa !..))

Vezi toate comentariile (185)
Comentează