INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - KUPS 3-1

EXCLUSIV Conducerea lui CFR Cluj, recital în direct după calificarea în grupe: „N-am mai avut 2-0 la pauză din 1907. Știți care e definiția pesimistului?”

CFR Cluj s-a calificat în grupele Europa League pentru cel de-al doilea an consecutiv. foto: Raed Krishan +49   FOTO
CFR Cluj s-a calificat în grupele Europa League pentru cel de-al doilea an consecutiv. foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 02 octombrie 2020 01:00 / Actualizat vineri, 02 octombrie 2020 01:15

CFR Cluj s-a calificat în grupele Europa League pentru cel de-al doilea an consecutiv, iar bucuria a fost fără margini în tabăra campioanei României. Ștefan Gadola, acționar minoritar în „Gruia”, a comentat victoria reușită în fața lui KuPS, scor 3-1.

Gadola, unul dintre cei mai vechi acționari de la CFR Cluj, a intervenit la GSP Live imediat după meci, unde a oferit o reacție exuberantă. Obișnuit să trăiască meciurile la intensitate maximă, omul de afaceri a fost mulțumit că „feroviarii” au avut un avantaj liniștitor încă de la pauză. Totodată, acesta a dat asigurări că tehnicianul Dan Petrescu va continua în Ardeal și în acest sezon. 

„Am fost foarte fericit, am avut 2-0 la pauză. Cred că am mai avut acest scor la pauză prin 1907, când am început. Am fost pe stadion, sigur, mi se pare foarte normal să văd ce fac jucătorii cu banii noștri. Aștept să facem performanță mai departe. Suntem o echipă frumoasă, Dan Petrescu a făcut această echipă care de trei ani e campioana României. 

Dan Petrescu e al nostru, e foarte liniștit la noi și va rămâne aici. Atâta timp cât un antrenor face asemenea performanțe, nu are cum să plece. Ce oferte? Lăsați ofertele! Știți definiția pesimistului? Pesimistul este un foarte mare optimist care are o grămadă de informații. Ăsta e Dan Petrescu! Mergem mai departe, vreau să luăm al patrulea campionat consecutiv”, a declarat Ștefan Gadola, la GSP Live. 

EXCLUSIV Conducerea lui CFR Cluj, recital în direct după calificarea în grupe: „N-am mai avut 2-0 la pauză din 1907. Știți care e definiția pesimistului?”
Ștefan Gadola

 FOTO Cele mai tari imagini din CFR Cluj - KuPS 3-1

+45 FOTO

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Dan Petrescu, devastator după calificarea în grupele Europa League: „Niciodată nu voi fi apreciat! Trendul e anti-CFR, anti-Petrescu”

CFR Cluj e în grupele Europa League! Campioana României a urcat miraculos în urna a treia + când are loc tragerea la sorți

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (14)
firaldo
firaldo  •  02 Octombrie 2020, 10:46
Postat de Che FeRe pe 02 Octombrie 2020, 10:13

:)) An error has ocurred... sorry, m8 :)

:)) E ok, mi-am dat seama ca ceva nu e în regula, bafta maxima!

10205370230483660
Che FeRe  •  02 Octombrie 2020, 10:23
Postat de Eugen Pan pe 02 Octombrie 2020, 09:36

SA NU UITAM!CFR a castigat titlul cu ajutorul coruptilor FRF-LPF si BECALI.au scos Craiova din ritmul de joc,au anulat meciuri ca sa poata CFR sa joace amicale cu FCSB si Botosani..apoi au bagat un meci de campionat gen finala anuland sansa CRAIOVEI sa joace si la egal.practic a demoralizat toata echipa Stiintei...

Inspiră-expiră, inpiră-expiră! Se oxigenează creierul! Musai!

10205370230483660
Che FeRe  •  02 Octombrie 2020, 10:20
Postat de Eugen Pan pe 02 Octombrie 2020, 09:44

pretene,eu sunt BANATEAN-SARB.n-am nicio treaba cu oltenia.eu iubesc UNIVERSITATEA CRAIOVA DE MIC COPIL.

De cât de mic? Dar tot de mic esti .....? Văd că acum doar te joci. :)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează