INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - RIO AVE 2-1

Constantin Gâlcă a explicat care a fost motivul pentru care Rio Ave le-a pus probleme steliştilor

Articol de GSP - Publicat joi, 23 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 23 octombrie 2014 22:45

Costel Gâlcă, antrenorul Stelei, a comentat partida cîştigată de elevii săi în faţa lui Rio Ave, scor 2-1, şi spune că a fost mai dificilă decît se aştepta.

A fost un meci mult mai greu decît ne aşteptam. Noi ştiam că ei caută să joace rapid pe atacurile noastre. Am jucat prea direct pe portar, iar ei rămîneau cu 4 pe atac şi acolo ne-au creat mai multe probleme.

E bine că am scos-o la capăt. La Rio Ave mergem să cîştigăm. E o grupă destul de echilibrată.

Am crezut că mingea va intra în poartă la ocazia lui Stanciu. Grupa s-a complicat destul de mult după victoria lui Aalborg. Danezii au valoare, au demonstrat că pot pune probleme", a spus Gâlcă la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
blue_sky
blue_sky  •  24 Octombrie 2014, 08:29

Meci foarte slab facut de Steaua in aparare care ne-a chinuit pana la sfarsitul meciului.Parca era un meci din curtea scolii in care ambele echipe atacau si ratau cu nemiluita.Bine ca nu joaca anul asta in grupele CL ca era deranj mare.Ciobanul zgarcit n-a inteles ca daca n-ai un antrenor de top, nu poti sa ajungi sus, lapotul cel mare.Apararea e vraiste, Pappe figurant, la fel si Rapa, iar Szukala nu mai are siguranta pe care o avea cu Gardos sau Chiriches.Iar Breeveld si Prepelita sunt departe de Bourceanu si Pintilii si mijlocul nu rezista tot meciul.Aseara si Sinmartean si Keseru au jucat slab, noroc cu Rusescu.Cand te chinui acasa cu Rio Ave, nu aai ce cauta in grupele CL!

bitchstewie
bitchstewie  •  24 Octombrie 2014, 07:35
Postat de plischi pe 24 Octombrie 2014, 06:45

se asteapta totul de la sanmartean, dar omul asta nu este un supraom. norocul stelistilor a constat in faptul ca aalborghezii le-a mai oferit trei puncte aseara, dupa ce i-au batut pe kievisti.

nu-i chiar asa bai plischi...primele 2 merg mai departe si acum sunt 3 echipe cu acelasi nr de puncte, deci cam aceleasi sanse de a merge mai departe....daca bateau kievenii tai acum era mai clara situatia zic eu...deci despre ce noroc vorbesti? =))

plischi
plischi  •  24 Octombrie 2014, 06:45

se asteapta totul de la sanmartean, dar omul asta nu este un supraom. norocul stelistilor a constat in faptul ca aalborghezii le-a mai oferit trei puncte aseara, dupa ce i-au batut pe kievisti.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează