INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PETROLUL - VITESSE 1-1

Contra crede că Petrolul poate obţine calificarea în Olanda: ”Vom ataca la Arnhem”

Articol de - Publicat vineri, 02 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 01 august 2013 23:03

Cosmin Contra a acuzat arbitrajul după remiza de aseară cu Vitesse şi anunţă ce va arăta echipa sa în retur


Click aici pentru VIDEO şi FOTO!

- Domnule Contra, nu e puţin acest 1-1 după cîte ocazii au avut jucătorii dumneavoastră?
- Asta e. Felicit toată echipa pentru efort, meritam victoria şi succesul să fie la zero!

- Arbitrajul?
- Vitesse a fost ajutată. Am înţeles că penalty-ul a fost foarte, foarte uşor acordat, aşa au zis cei care au revăzut fazele la TV. Dar sîntem români...

- Ce şanse mai păstrează Petrolul spre a întoarce soarta calificării?
- Sîntem încrezători în şansele noastre. Petrolul nu va merge să se apere, ci să atace. Vom juca un fotbal plăcut, cu multe ocazii. Cei din Arnhem nu m-au surprins cu nimic.


"Nu m-am folosit de braţe, cel mult l-am atins cu pieptul, iar adversarul s-a aruncat la pămînt. Nu e penalty, n-am făcut henţ! E un rezultat nedrept. Calificarea nu e jucată. I-am tratat cu prea mult respect pe olandezi. Să fim mai agresivi în retur!"
Alexandru Benga, fundaş Petrolul

"Ştiam ce calitate are Vitesse. Arbitrajul ne-a dezavantajat, s-a văzut că sîntem prea mici. Acum trebuie să batem în Olanda"
Geraldo Alves, fundaş Petrolul

"Am scos un rezultat destul de bun, măcar am egalat. Vom încerca să întoarcem soarta calificării la Arnhem. Trebuie să cîştigăm acolo. Avem şansele noastre în retur"
Ovidiu Hoban, mijlocaş Petrolul

"Atmosferă ca la Ploieşti nu găseşti pe multe stadioane nici în Olanda. Petrolul mai are şanse la retur, dar trebuie ca românii să înscrie. A fost un penalty uşor acordat în favoarea olandezilor"
Ştefan Nanu, fost jucător Vitesse

"Este un rezultat corect. Mi-a plăcut publicul, fantastic! Ştiam că Petrolul este bună, ne aşteptam la o ripostă cum a fost. 1-1 este un rezultat bun pentru noi, ne putem califica şi cu 0-0. Noi vom merge mai departe"
Peter Bosz, antrenor Vitesse

Deces înainte de meci
Un suporter olandez care a făcut deplasarea la Ploieşti pentru meciul de ieri a murit. Suporterul se afla împreună cu alţi fani ai lui Vitesse la o terasă din centrul oraşului. Cei prezenţi la faţa locului au declarat că bărbatul în vîrstă de 50 de ani a căzut din senin, fără a mai putea fi salvat. Un echipaj SMURD şi-a făcut apariţia la faţa locului, dar, după mai bine de o oră în care s-a încercat resuscitarea fanului, s-a constatat decesul. În timpul partidei, galeria a afişat un banner de condoleanţe, moment în care toţi cei prezenţi pe stadion au aplaudat gestul. Iar olandezii din teren i-au dedicat golul lui Reis.

Schimbări în echipă
Antrenorul Cosmin Contra i-a lăsat pe bancă pe căpitanul obişnuit al echipei, Sony Mustivar, dar şi pe Felipe Teixeira, care a făcut un joc bun etapa trecută, contra Pandurilor. Tehnicianul a decis să înceapă, în premieră, cu spaniolul Pablo de Lucas, cel care a fost doar rezervă în ultima etapă, cu Pandurii, 1-1. Conform informaţiilor din club, în meciul de duminică, împotriva celor de la FC Braşov, Contra va schimba o parte din jucătorii folosiţi ieri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  02 August 2013, 15:21
Postat de true_holland pe 02 August 2013, 13:49

De aceea este fotbalul frumos ... de la agonie la extaz ! Parca este mai "dulce" calificarea dupa ceva emotii. In retur Vitesse Arnhem - Petrolul Ploiesti 1-2 .

so be it ! sper sa ai gura aurita !

true_holland
true_holland  •  02 August 2013, 13:49

De aceea este fotbalul frumos ... de la agonie la extaz ! Parca este mai "dulce" calificarea dupa ceva emotii. In retur Vitesse Arnhem - Petrolul Ploiesti 1-2 .

thefisherking
thefisherking  •  02 August 2013, 11:10
Postat de roadster1988 pe 02 August 2013, 05:56

cred ca strategia din finala cupei.cu blocarea mingii la coltul terenului in scopul tragerii de timp nu este viabila...........echipa este subtire

Echipa asta "subtire" a reusit aseara un joc mai frumos decat ati reusit voi in aproape un deceniu de prima liga si meciuri europene. De aia si joaca de fiecare data cu stadionul plin. Voi, cu jocul vostru meschin si dur, abia de strangeti 150 de prapaditi si cateva boxe in tribune. Am convingerea ca Petrolul merge mai departe, daca joaca asa si in retur, norocul olandezilor nu poate tine la nesfarsit. Oricum, pentru meciul de aseara merita aplauze, cred ca nici unuia din cei care au fost pe stadion nu-i pare rau. Si desi nu sunt petrolist, imi scot palaria, Petrolul chiar joaca FOTBAL.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează