INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GENT - VIITORUL, MÂINE, 21:30, GSP.RO

Corespondență de la Gent » Hagi, planuri mari înaintea meciului cu Gent: "Avem încredere că putem marca multe goluri"

Foto: academiahagi.tv
Foto: academiahagi.tv

Articol de - Publicat miercuri, 27 iulie 2016 22:02

Antrenorul Viitorului a prefațat meciul de debut al echipei sale în cupele europene și susține că echipa sa poate face o partidă bună mâine seară.

"Suntem fericiți, un club tânăr ca noi este la prima experiență internațională, este un meci special, cu mult entuziasm, împotriva unui adversar mai experimentat, ceea ce reprezintă un atu important.

Să nu uităm că vorbim de campioana Belgiei, care anul trecut a trecut de grupe în Liga Campionilor, merită respectul nostru, dar nu mai mult decât trebuie. Avem încredere în noi, să ne aplicăm principiile noastre, să facem un meci foarte bun și să marcăm goluri.

Suntem o echipă care joacă ofensiv, sigur o să iasă un meci frumos și o să se bucure publicul. Și noi suntem ofensivi, și ei sunt ofensivi, așa că sigur o să se marcheze mult. Să nu uităm că în sezonul trecut am fost echipa cu cele mai multe goluri marcate în România. Avem mulți jucători tineri, 70% din Academie, care e cea mai bună din România", a spus tehnicianul român.

La meciul de mâine seară sunt așteptați aproximativ 10.000 de spectatori, deși campioana Belgiei are 18.000 de abonați. Asistența scăzută se datorează faptului că majoritatea locuitorilor sunt în vacanță. Arena celor de la Gent a fost inagurată cu trei ani în urmă și a costat 22 de milioane de euro.

 Partida dintre Gent și Viitorul, din al treilea tur preliminar al Europa League, va avea loc mâine, de la ora 21:30 și va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează