INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GENT - VIITORUL

Corespondență din Belgia » Hagi, spații largi în ziarele din Gent: "Maradona din Carpați a venit în Belgia!"

Articol de - Publicat joi, 28 iulie 2016 12:03

Viitorul joacă diseară primul meci din istorie în cupele europene, cu Gent (21:30, netelevizat), iar Gică Hagi a primit spații largi în presa belgiană.

De exemplu, în principalul ziar din oraș, De Gentenaar, știrile despre meci se întind pe două pagini, incluzând un material pe larg despre Gică Hagi.

Numit "Maradona din Carpați a venit în Belgia", în material Hagi vorbește despre proiectul Viitorul, motivând că nu s-a retras din joc fiindcă "fotbalul e viața mea".

Belgienii au făcut și două erori în echipa Viitorului. Titular în atac este trecut tânărul Cicâldău, care nu se află în lot, iar pe banca de rezerve apare un anume Ionuț :).

Partida Gent - Viitorul nu va fi la televizor, dar GSP.ro vă va ține la curent cu desfășurarea partidei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
helioglobalus
helioglobalus  •  28 Iulie 2016, 15:39

Interesul pentru mieluți e enorm, 52 de televiziuni se bat să transmită meciul în 28 de țări plus Kossovo și fâșia Gaza!

kilimanjaro
kilimanjaro  •  28 Iulie 2016, 14:21

Hahahahaha! Nu prea tine cu linguseala la belgieni. S-au prins belgienii ce hram poarta blatistul Romaniei :)))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează