INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - FCSB. JOI, 20:00, TELEKOM, PROTV, GSP

Corespondență GSP din Roma » Inzaghi a decis: cum va arăta primul "11" al lui Lazio la meciul de joi + De ce apărarea nu e o soluție pentru FCSB

Articol de - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 09:00

Lazio vrea să se califice în fața FCSB-ului și face mai puține schimbări în echipă față de formula de joia trecută.

Jurnaliștii italieni cred că Simone Inzaghi va face doar trei, patru schimbări față de formula pe care a folosit-o cu Verona. Adică o echipă mai apropiată de cea mai bună variantă pe care o are fostul atacant. În tur, Lazio a folosit doar trei oameni de bază: Lucas Leiva, Milinkovici-Savici și portarul Strakohsa.

"De data asta vor fi mai puține modificări. Inzaghi are obiectivul principal în campionat, un loc de Champions League, adică printre primele patru, dar vrea să se califice și în Europa. Așa că va avea pe teren o formulă bună!", calculează ziariștii care scriu de obicei despre Lazio.

Intră Anderson, revine Radu?

Tehnicianul italian va miza acum doar pe trei jucători care în mod normal sunt rezerve. Ei ar fi Luis Felipe, Murgia și Anderson. Ultimul în locul lui Luis Alberto, spaniolul-revelație din acest sezon. Brazilianul a fost vedeta echipei acum un an, doi. Are 24 de ani și a suferit din cauza problemelor medicale.

A avut de curând și un conflict cu Inzaghi, însă clubul trebuie să continue să-l expună ca să valorifice imaginea bună pe care încă o mai are Anderson. El a jucat bine și la București, a fost periculos din momentul în care a intrat pe teren.

Sistemul va rămâne cel obișnuit, 3-5-1-1, cu un vârf și cu Anderson în sprjinul lui. Murgia la mijloc, probabil lângă Leiva și lângă Parolo. Și Luis în defensivă, unde sunt șanse să evolueze ca titular și Radu, pe care Simone l-a schimbat cu Verona cu zece minute înainte de final.

"Trebuie să jucăm măcar la fel de bine ca s-o eliminăm pe Steaua!", a spus ex-dinamovistul după partida cu Hellas.

Vârful va fi cel mai probabil chiar golgeterul Ciro Immobile. "E un atacant care depinde de încredere, de formă. Tocmai a marcat după o perioadă de secetă, așa că i-ar prinde bine să mai dea un gol și cu Steaua", spun ziariştii italieni.

Ciro nu mai înscrisese de pe 6 ianuarie, înaintea dublei pe care a reușit-o cu Verona, în partida de luni. Numărul minutelor depinde de situație, dacă scorul va cere folosirea lui. 

Cum poate să arate Lazio joi:
Strakosha - Caceres, Luis Felipe, Radu - Marusici, Murgia, Leiva, Parolo, Lukaku - Anderson - Immobile

2 goluri a marcat Immobile în acest sezon de Europa League. El este golgeterul la zi în Serie A, cu 22 de reuşite

Bombardament cu Verona

Lazio a avut 33 de șuturi la poartă cu Verona (2-0), 10-0 pe poartă, un tir căruia va trebui să-i facă față joi tânărul portar Vlad.

Contra lui Lazio nu e de ajuns nicio defensivă aglomerată, nici organizarea. Verona s-a baricadat luni seară. 5-4-1 în faza de apărare, cu o linie defensivă foarte jos, aproape de careu. Degeaba, barajul n-a rezistat!

Portarul Nicolas a scos multe mingi, unele chiar spectaculoase, și a izbutit așa doar să limiteze diferența la 0-1. Statistica partidei a fost horror pentru Hellas: 0-10 la șuturi pe poartă, 5-33 la șuturi la poartă.

Urcă prea mulți!

A fost un masacru din partea lui Lazio, invitată să atace. Verona a lăsat un om în atac în majoritatea momentelor, ceilalți s-au aflat în propriul teren. Un avertisment pentru Dică și un semn că roș-albaștrii trebuie să repete jocul din tur, în care au contat în atac, au evoluat de la egal la egal cu italienii în cea mai mare parte a meciului. Apărarea nu e o soluție.

Lazio are 61 de goluri în acest sezon din Serie A, e a doua la acest capitol după Juventus, care a înscris un singur gol în plus. În afara lui Immobile, alți patru oameni apar în preajma careului când albaștrii sunt invitați să domine.

Lateralii, Murgia și Lukaku luni seară, plus cei doi interi de la mijloc, Milinkovici și Lulici, se transformă în extreme și în mijlocași defensivi și devine aproape imposibil de rezistat

 
Lazio - Verona

Trimisul Gazetei a spionat Lazio înainte de meciul cu FCSB Erou! Radu a fost omagiat! SOS către Dică: s-a trezit ”monstrul” Immobile: http://bit.ly/2EGo3kZ

Posted by Gazeta Sporturilor on 19 Februarie 2018

Lazio și FCSB se vor întâlni în returul 16-imilor Europa League. Meciul este joi, de la ora 20:00, liveTEXT, VIDEO+FOTO pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport și ProTV. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (26)
1425838917717550
John Milne  •  21 Februarie 2018, 18:13
Postat de dinamo_fan pe 21 Februarie 2018, 13:56

Cand Astra a jucat fara 2 titulari a fost blat. Cand Lazio a jucat fara 8 titulari a fost o "victorie de rasunet si o valoare incredibila pe care nu stiam ca o avem. Castigam Europa League" :))).

Ba .moldovene, pe Anderson si Immobile nu i-ai vazut ? Rinamo aka NICIODATA IN CL.

1425838917717550
John Milne  •  21 Februarie 2018, 18:09

Bah , au folosit si pe Immobile si Anderson .

mosvasile
mosvasile  •  21 Februarie 2018, 16:03

@saviola Manchester United a jucat cu toti titularii in meciul cu CFR,scor 0-1!Fiindca jucau pe teren propriu,in fata suporterilor proprii care sunt pretentiosi!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează