INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO KIEV - STEAUA, AZI, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE DIGI1, DOLCE1, LIVETEXT PE GSP.RO

Costel Gâlcă a primit un ajutor nesperat înaintea duelului cu Dinamo Kiev: "Mircea Lucescu m-a ajutat!" » Echipe probabile

La antrenamentul oficial, Gâlcă și elevii săi au fost mai mereu zîmbitori
La antrenamentul oficial, Gâlcă și elevii săi au fost mai mereu zîmbitori

Articol de - Publicat joi, 02 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 01 octombrie 2014 22:05

Gâlcă a recunoscut ieri că s-a bazat foarte mult în pregătirea confruntării de diseară pe informaţiile primite de la antrenorul lui Şahtior.

"N-am văzut pe viu nici un meci al celor de la Dinamo Kiev, însă am vizionat 5 partide ale lor din actualul sezon". Aşa şi-a început tehnicianul Stelei conferinţa de presă de aseară, susţinută chiar la stadionul pe care se va disputa întîlnirea. Apoi, a recunoscut că " Mircea Lucescu m-a ajutat cu informaţii despre Dinamo Kiev, m-au ajutat mult lucrurile pe care le-am aflat de la el, îi mulţumesc!".

Întrebat ce caracterizare i-ar face grupării ucrainene, ţinînd cont de informaţiile lui Lucescu senior, plus impresiile lui după vizionarea celor 5 meciuri, Gâlcă a spus: "Sînt foarte tari la mijloc, acolo stau excelent. Sînt agresivi, pasează bine, nu pierd balonul, au viteză mare".

Puncte slabe? "Au, ca orice echipă. Fac un presing avansat, cu ambii fundaşi laterali, şi cred că în spatele lor se pot dezvolta acţiuni ofensive, acolo vom încerca să atacăm, mai ales că noi acolo vom avea fotbalişti tehnici şi rapizi".

"Cred că avem jucători asemănători cu cei de la Dinamo Kiev, însă ca stil de joc sîntem diferiţi. E greu să repetăm scorul pe care Steaua l-a înregistrat cînd a fost ultima oară aici, trebuie să fim realişti" ( Costel Gâlcă, antrenor Steaua)

"Tănase e complet refăcut, ar putea apărea inclusiv în formula de start, dar depinde şi dacă el se simte în stare întrucît n-a mai jucat de foarte multă vreme" (Costel Gâlcă, antrenor Steaua)

"Faptul că Steaua e lider în România şi că a început cu un 6-0 grupa de Europa League spune multe despre forţa acestui club, care e nelipsit din cupele europene, deci are experienţă mare. Chiar şi aşa, eu ştiu ce trebuie să facem ca să o batem" ( Serghei Rebrov, antrenor Dinamo Kiev)

635977-dinamo-steaua-caseta.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (46)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Noiembrie 2014, 02:46
Postat de putregaiu pe 02 Octombrie 2014, 13:53

Si Razvanel l-a ajutat pe Isaila sa ia 5 de la Zagreb

astia au numarat doar pana la 3.. sunt mai inculti, nu vezi ?..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Noiembrie 2014, 02:45
Postat de cristid. pe 02 Octombrie 2014, 17:57

N-am foarte mari asteptari de la meciul asta, ucrainienii au trupa foarte tare. Daca ne intoarcem cu un punct, m-as declara mai mult decat multumit.

doar 3-1...) va bat si in retur, daca vin sa joace pe bune.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Noiembrie 2014, 02:45
Postat de valah1986campionii.europei pe 02 Octombrie 2014, 16:00

Bate Steaua mergem IAR in PRIMAVARA EUROPEANA si dupa meci chemam ecarisajul sa eutanasieze toti maidanezii insolventi cu bale la gura si bolnavi de boala Caree, exclusi chiar pe 14 mai din Europa.

v-au spart ucrainienii, clonake..))

Vezi toate comentariile (46)
Comentează