INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AALBORG - STEAUA 1-0

Costel Gâlcă, acuzat pentru eşecul de la Aalborg: ”S-a văzut lipsa de experienţă”

Articol de GSP - Publicat joi, 27 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 27 noiembrie 2014 22:57

Clasament Grupa J
1. Dinamo Kiev   5     10-4   11p 
2. Aalborg            5     5-8   9p 
3. STEAUA        5    11-7   7p
4. Rio Ave            5     3-10    1p

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, crede că vina pentru eşecul Stelei de la Aalborg, 0-1, îi aparţine tehnicianului Costel Gâlcă.
”Meciul s-a pierdut din cauza lipsei de experienţă a lui Gâlcă. Nu poţi să-l schimbi pe Bourceanu (n.r. mijlocaşul Stelei a fost scos în minutul 65). Nu slăbeşti echipa în zona defensivă, unde e deja slăbită pentru că lipseşte Szukala.

După părerea mea, el a făcut lucruri bune la Steaua, dar a greşit din cauza lipsei de experienţă. L-aş mai lăsa, pentru că, în afară de 5 jucători, restul pe care îi are la dispoziţie sînt de pluton”, a spus Dumitru Dragomir la DolceSport.

Citeşte şi: Primăvară teoretică » Steaua speră într-o minune pentru a mai obţine calificarea în "şaisprezecimile" Europa League


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (121)
romeverest
romeverest  •  28 Noiembrie 2014, 20:32

Cine mama naibii il mai asculta pe Corleone ?? El este cu un picior in puscarie, dar isi da cu parerea despre fotbal. cum sa nu-l schimbi pe Bourceanu, care a fost cel mai slab jucator al Stelei, sau ce vina are Galca pentru faptul ca Keseru rateaza de doua ori doar cu portarul in fata sa. Oricum, Galca a facut minuni cu aceastaa echipa, care este lipsita de o gramada de jucatori pe care Reghecampf i-a avut la dispozitie !!

cipinho79
cipinho79  •  28 Noiembrie 2014, 13:41

mosneagu e senil rau, Bourceanu a fost paralel aseara, aproape labil psihic, trebuia schimbat din prima repriza cu Breveeld. l-a pus in 2 situatii in pericol pe Arla plus numeroase pase gresite si faulturi. noroc cu offside-ul anterior la autogolul gen Contra in meciul Romaniei cu Danemarca (ne-au omorat danezii astia, palida consolare ca i-am batut in amical, ei ne bat in oficiale :))))

cobra_z
cobra_z  •  28 Noiembrie 2014, 10:15
Postat de right_wing_resistance_romania pe 28 Noiembrie 2014, 09:57

Sa dai 5 goluri intr-un meci nu mai tine de noroc. In meciul cu Aalborg de la Bucuresti norocul nostru a fost un portar platit cu 300.000 de Euro care si aseara a avut o parada exceptionala. Dinamo nu putea sa bata Steaua in ultimii 5 ani la o diferent de 5 goluri pentru ca nu exista eficienta in fata portii. Cand Dinamo mai intepa pe steaua, statea prost pe aparare insa atacul lui Dinamo era unul eficient. Acum Dinamo traieste din sclipiri si goluri trase de par prin capionat. Nu poti bate Steaua la o diferenta mare de scor cu echipa aia. In acelasi timp, eficienta Stelei in meciurile cu Dinamo este mare, media de goluri este pe undeva la 2.8 goluri pe meci.

am spus...pana nu se fac investitii nu ne putem compara cu voi decat la ambitie in meciurile directe...atata timp cat becali cumpara orice "scoate capul" indif ca e bun sau nu (vezi lemnaru), iar noi nu ne permitem nici pe tucudean (care e varza)...in timp ce voi jucati in europa si noi ne vedem de insolventa , putem doar sa carcotim sau sa ne bucuram de insuccesele voastre...dar exista si reversul medaliei : cu un dinamo,rapid,astra,petrolul foarte bune si un campionat strans steaua era nevoita azi sa fie mult mai buna decat este ca sa castige campionatul si poate azi defila prin europa, cel putin prin grupa in care sunteti...doar concurenta te face mai bun ;)

Vezi toate comentariile (121)
Comentează