INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA

Costel Gâlcă are o singură dilemă înainte de meciul cu Rio Ave » Cine joacă fundaş stînga? Echipa probabilă

Latovlevici are avantajul experienței în
Latovlevici are avantajul experienței în "duelul" cu Filip

Articol de - Publicat miercuri, 05 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 noiembrie 2014 22:14

Singura dilemă a lui Gâlcă pentru primul "11" în meciul cu Rio Ave e pe cine să titularizeze dintre Latovlevici şi Filip.

Steaua are de parcurs în această dimineaţă 4.000 de kilometri pînă în oraşul în care mîine seară va disputa a 4-a etapă din Europa League, "returul" cu Rio Ave.

În charter-ul cu care echipa va face deplasarea nu va urca un singur jucător dintre cei de bază, Raul Rusescu, care în cursul zilei de azi va fi operat. În rest, lotul e complet, însă chiar şi aşa, Costel Gâlcă are o dilemă în privinţa formulei de start.

Pe cine va titulariza ca fundaş stînga? Iasmin Latovlevici s-a refăcut după accidentarea suferită la inghinali în meciul de la Tîrgu Mureş, însă Lucian Filip a făcut o partidă aproape fără greşeală în derby-ul cu Dinamo, scor 3-0, şi antrenorul n-ar vrea să renunţe la el.

În rest, echipa e creionată, aceasta şi pentru că jucătorii cu probleme medicale din ultima vreme, Popa, Chipciu şi Tănase, sînt refăcuţi sută la sută şi se poate conta pe ei din primul minut.

Aproape sigur, Bourceanu va prinde lotul de 18 şi ar putea fi folosit de Gâlcă pe parcursul confruntării, mai ales că el a trecut cu bine primul test la joc: a rezistat toate cele 90 de minute în meciul de săptămîna trecută, de la Iaşi, din Cupa României.

Soţiile şi iubitele merg cu ei
Pentru prima dată de cînd Costel Gâlcă e antrenor la Steaua, într-o deplasare cu echipa vor merge şi nevestele, logodnicele sau iubitele fotbaliştilor. Acestea vor urca în acelaşi charter cu care campioana va decola azi spre Portugalia, însă nu vor locui în hotelul la care se vor caza fotbaliştii. Diseară, Gâlcă va conduce antrenamentul oficial chiar pe stadionul pe care se va juca meciul, din oraşul Vila do Conde, arenă ce are o capacitate de doar 12.000 de locuri.

Echipa probabilă cu Rio Ave
Arlauskis - Papp, Varela, Szukala, L. Filip (Latovlevici) - Prepeliţă, Sînmărtean - Ad. Popa, Chipciu, Cr. Tănase - Keşeru

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Mă felicit că am ales Steaua"
Paul Papp, 24 de ani, traversează o perioadă foarte bună în tricoul Stelei, acesta avînd o clauză de cumpărare de 500.000 de euro. Papp a vorbit despre acest sezon: "Mă simt foarte bine aici şi sînt motivat de fanii Stelei. Mă felicit că am ales Ghencea, deşi am avut cîteva oferte şi din Serie B. Mă bucur că sînt apreciat, eu o să-mi fac treaba cît mai bine în continuare. Vom discuta prelungirea la finalul împrumutului. În Europa League ne luptăm doar cu Dinamo Kiev pentru primul loc. Trebuie să ne calificăm pentru club şi suporteri!".

Fără Argăseală
Delegaţia campioanei României va pleca astăzi spre Portugalia pentru partida de joi seară, de la ora 22:05, contra celor de la Rio Ave. Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, nu va face deplasarea, fiind internat în spital pentru a se recupera după o operaţie la picior, accidentarea petrecîndu-se la un tenis cu prietenii. "Mi-am rupt tendonul şi, după ce m-am dus la doctor, am aflat că se impune operaţia. Am fost operat imediat, am stat la terapie intensivă, acolo unde am văzut şi derby-ul. Nu am voie să calc, momentan, pe picior", a spus Argăseală.

"E inadmisibil ce a făcut Sînmărtean"
Ilie Dumitrescu crede că Lucian Sînmărtean a greşit grav atunci cînd l-a ignorat la schimbare pe Costel Gâlcă: "Mi se pare inadmisibil ce a făcut Sînmărtean! Nu poţi avea un astfel de comportament! Repet, acest sistem cu doi închizători cu doi jucători care n-au caracteristicile astea în fişa postului au impus schimbările. Lucian trebuie să înţeleagă că el a fost sacrificat pentru un alt jucător cu astfel de calităţi. Nu-l recunosc pe Sînmărtean! Îl admir pentru ce face în teren. Mi-aş dori să-şi ceară scuze în faţa jucătorilor şi în vestiar, dar şi în public. Aştept o astfel de reacţie de la el!".

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
spyrydush
spyrydush  •  05 Noiembrie 2014, 22:51

://echipafantastica.gsp.ro/tribuna/27553/CF_Champ

jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  05 Noiembrie 2014, 21:15
Postat de eugol pe 05 Noiembrie 2014, 14:38

Filip e singurul jucator de la Steaua care nu are ce cauta in lot! Iar meciul cu Dinamo a fost departe de unul bun pentru el.Amintiti-va doar cat de usor l-a driblat Rotariu la ocazia lor din repriza a doua. E fricos, nu ataca adversarul, asteapta sa vina peste el. Lato face greseli dar macar e proactiv si urca in atac. In meciul cu Rio o sa avem nevoie de oameni rapizi, sa plecam pe contraatac. Nu il vad pe Filip jucator de contraatac.

Esti tinerel. Steaua 87 - 95 nu avea strutzi cu capu-n nisp DAR alergatori, nestiutori, ca Nicolita/Adi Popa. Si nici elevi luati de la scoala ajutatoare, ca Tanase, iubitzelul bombei sexi de la gunoiera.

eugol
eugol  •  05 Noiembrie 2014, 14:38
Postat de secundul pe 05 Noiembrie 2014, 12:53

Scoate-l ma pe Prepelita si baga-l pe Filip la mijloc! Ala e slab rau.

Filip e singurul jucator de la Steaua care nu are ce cauta in lot! Iar meciul cu Dinamo a fost departe de unul bun pentru el.Amintiti-va doar cat de usor l-a driblat Rotariu la ocazia lor din repriza a doua. E fricos, nu ataca adversarul, asteapta sa vina peste el. Lato face greseli dar macar e proactiv si urca in atac. In meciul cu Rio o sa avem nevoie de oameni rapizi, sa plecam pe contraatac. Nu il vad pe Filip jucator de contraatac.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează