INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC BOTOŞANI - FC ŢKHINVALI, AZI, ORA 20:00, DIGI1 ȘI GSP.RO

Croitoru trage un semnal de alarmă înaintea debutul continental al FC Botoșani: "Mare grijă, să nu ne facem de rîs!"

Croitoru a mai evoluat în eurocupe cu Steaua: 8 partide în UCL și 3 în UEL
Croitoru a mai evoluat în eurocupe cu Steaua: 8 partide în UCL și 3 în UEL

Articol de - Publicat joi, 02 iulie 2015 00:00

Lotul gazdelor e evaluat la 12,38 milioane euro, iar al georgienilor la 3,48 milioane.

Fotbal organizat în Botoșani se practică de vreo 80 de ani, dar actualul club e înființat abia în 2001. Tocmai de aceea, accesul în Europa League al trupei lui Grozavu, după numai două sezoane petrecute în prima divizie, constituie o performanță incredibilă.

Fanii din oraș vor onora cum se cuvine prima apariție continentală a favoriților, stadionul urmînd a fi azi plin, deși numele adversarei nu e deloc atrăgător.

Il capitano Marius Croitoru e încrezător în şansele echipei sale, dar trage și un semnal de alarmă: "În oraş e o sărbătoare, s-au vîndut toate biletele şi nu vreau să dezamăgim. Ne gîndim doar la victorie, vrem să nu primim nici un gol şi să ne impunem cît mai clar! Ar fi grav să ne vedem deja calificaţi".

Mijlocașul de 34 de ani vorbeşte şi despre mesajele pe care le-a primit în ultima vreme: "Toată lumea aşteaptă foarte mult de la noi, dar trebuie să fim realişti, să rămînem cu picioarele pe pămînt şi să recunoaştem că am ajuns să jucăm în Europa după o anumită conjunctură. Am terminat campionatul pe locul 8, dacă ajungeam în cupele europene de pe locul 2 sau 3, atunci puteam să avem alte pretenţii. Aşa, încercăm să nu ne facem de rîs! Nu putem să dăm cu pumnul în masă să spunem că sîntem favoriţi clar, dar vom lupta pentru victorie! Vreau ca întreaga România să fie mîndră de noi".

"Liga 1 e prioritatea noastră"

Finanţatorul Valeriu Iftime vorbeşte cu încredere despre partida cu Ţkhinvali: "Nu am mari emoţii pentru că nu-i un meci complicat. Am încredere mare în echipă şi sînt sigur că vom cîştiga. Pentru noi, Liga 1 rămîne prioritară. Dorinţa mea este să nu ne facem de rîs în Europa!".

"Faptul că am ajuns în Europa League e un bonus pentru noi. Dacă vom trece georgieni și apoi de Legia, în turul următor, atunci ar fi cel mai frumos cadou pe care l-am primi de la Dumnezeu!"
Marius Croitoiu, mijlocaş FC Botoşani

"Fotbalul românesc este peste cel georgian, așa că trebuie să învingem. Sînt convins ca băieții noștri știu că-i o șansă de a scoate capul în Europa"
Leo Grozavu, antrenor FC Botoşani

"Sper să avem un public cald și răbdător, care să ne poarte spre victorie. Pentru suporteri sper să ducem povestea europeană cît mai departe"
Leo Grozavu, antrenor FC Botoşani

1,32e cota oferită de Stanley Bet ca FC Botoşani să cîştige diseară. Un succes al georgienilor are cota 8,00

7,00e cota pentru ca FC Botoşani să cîştige cu 2-0, cel mai probabil scor în viziunea caselor de pariuri

 caseta botosani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1455370071422773
Mihaela Racu  •  02 Iulie 2015, 09:43

GSP-ul e o prostie ce ati dat voi echipele Ngadeu nu o sa fie nici lotul de 18 nici nustiu precis daca a venit din GERMANIA ca era la o clinica internat cu probleme medicale

100006798034575
Alexandru Stefanescu  •  02 Iulie 2015, 09:13

Sunt sigur că se vor descurca în faţa georgienilor. În altă ordine de idei, pentru a "da" mai bine articolul, ar fii fost mai bine că prezentarea grafică a echipelor să nu fi fost poza din ziar, ci una creată special. Știu ca vreţi să vindeţi și ziarul, însă nu așa se face. Zic...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează