INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SCHALKE - STEAUA, 20:00, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cu o literă în plus, Narcis Răducan ar fi fost un geniu: "Doar un "u" mi-a lipsit ca să driblez şi eu ca Marcel Răducanu" :D

Narcis Răducan îşi imaginează ce fotbalist ar fi fost dacă avea talentul lui Marcel Răducanu
Narcis Răducan îşi imaginează ce fotbalist ar fi fost dacă avea talentul lui Marcel Răducanu

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 01 decembrie 2011 11:39

Steaua l-a invitat pe Marcel Răducanu la meciul cu Schalke, care se dispută în această seară, de la 20:00, în direct la Pro tv şi liveTEXT pe GSP.RO. Narcis Răducan, directorul sportiv al roş-albaştrilor a glumit pe tema asemănării numelui său cu cel al fostului mare fotbalist al Stelei.

"Marcel Răducanu e un fost mare fotbalist şi mare stelist. După nume, s-ar putea crede că sîntem rude. Cred că "u" de la sfîrşitul numelui său mi-a lipsit ca să driblez şi eu aşa cum o făcea el pe vremuri. :D

Eu aş fi în stare doar acum să-i driblez pe fundaşii pe care-i dribla Marcel, fiindcă ei sînt mai bătrîni decît mine", a spus Narcis Răducan la Digisport Special.

Marcel Răducanu crede că Steaua va trebui să joace perfect diseară pentru a învinge Schalke: "Trebuie să joace cum a făcut-o Borussia Dortmund cu Schalke. Cum nu văd să poată juca la fel, cu acel presing fantastic, nu are nici o şansă".

Marcel Răducanu îi mulţumeşte peste ani celui care i-a reîntregit familia: ”Valentin a trimis-o în secret pe mama mea în Germania!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează