INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC VASLUI - INTER MILANO, AZI, 21:45, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dacian Varga promite să dea totul pentru o calificare surpriză a Vasluiului: "Sînt fan Inter, dar voi fi coşmarul lor!"

Articol de - Publicat joi, 23 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 22 august 2012 22:56

Dacian Varga (27 de ani) mărturiseşte că este un mare susţinător al echipei lui Cristi Chivu, însă asta nu îl va împiedica să le dea dureri de cap apărătorilor milanezi


- Dacian, eşti pregătit pentru meciul cu Inter?
- Sînt pregătit pentru fiecare meci, nu doar pentru cel cu Inter. Sigur, jucăm cu o cîştigătoare a Ligii Campionilor, aşa că va fi extrem de dificil. Nu avem nimic de pierdut, ci doar de cîştigat. Nu vom intra pe teren cu capetele plecate. Cred că nici un coleg de la Vaslui nu intră pe gazon cu gîndul că nu avem nici o şansă, sperăm într-un rezultat pozitiv.

- La Bistriţa n-ai marcat. O vei face cu italienii?
- Nu sînt un mare marcator, nu am aşa multe goluri. Important e să îmi ajut echipa să cîştige. Cred că nimeni nu e interesat să se remarce el în detrimentul echipei. Dacă vom juca bine, va fi meritul tuturor, aşa că sper la o evoluţie bună a mea şi a colegilor.

- Care este echipa ta favorită din Italia?
- Surprinzător, dar ţin cu Inter. Asta e viaţa, am ajuns să îmi întîlnesc favoriţii într-un meci european, e senzaţional! Totuşi, faptul că îi simpatizez nu va conta în acest meci. Voi fi inamicul lor numărul unu, coşmarul lor. Nu am sentimente de genul acesta cînd e vorba despre o posibilă calificare a echipei mele.

- Cu ce jucător vei face schimb de tricouri?
- Nu sînt pasionat de acest lucru. Mi-l păstrez pe al meu. E cel mai frumos!

"M-am săturat de atîtea împrumuturi. Sper ca la iarnă să se rezolve această situaţie şi să rămîn la Vaslui. Nu am venit să stau doar şase luni"
Dacian Varga, mijlocaş Vaslui

"La ce lot şi condiţii sînt aici, cred că a venit timpul ca Vasluiul să ia campionatul"
Dacian Varga, mijlocaş Vaslui

Cu casa închisă!
Toate cele 14.000 de bilete au fost vîndute, cele mai multe fiind achiziţionate de vasluieni. Aproximativ 8.000 de fani ai trupei lui Şumudică şi-au anunţat prezenţa la meci, atît cu autoturismele personale, cît şi cu autocare închiriate. De partea cealaltă, suporterii italieni nu s-au înghesuit să facă deplasarea la stadionul din Piatra Neamţ, oficialii Interului solicitînd doar 420 de bilete.

"Vom pune probleme"
Antrenorul Marius Şumudică crede că echipa sa va reuşi să încurce Interul şi spune că atuul moldovenilor este unitatea grupului. "Va fi un meci foarte greu. Inter are jucători extraordinari din punct de vedere valoric. Ne vom juca şansa şi sînt convins că le vom pune şi noi probleme. Vaslui va respecta adversarul, însă îi avertizăm că nu le va fi uşor! Mizez pe dorinţa şi unitatea grupului. Trebuie să fim uniţi, fiincă e o şansă unică să joci cu o echipă mare", a declarat tehnicianul.

"E mai uşor fără Chivu!"
Atacantul moldovenilor, Marius Niculae (31 de ani), spune că absenţa lui Cristi Chivu (31 de ani) le va face viaţa mai uşoară celor de la Vaslui. "Cristi nu o să fie pe teren şi acesta este un lucru bun pentru noi. Sigur, sper să nu fie nimic grav şi să se facă bine. Este un jucător de valoare şi mă bucur că nu joacă împotriva noastră", a declarat "Săgeată".

515030-caseta-vaslui.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
ctlnmihai
ctlnmihai  •  23 August 2012, 23:45

Eu inca mai sper in calificarea lui Dinamo :D .... si sunt fan stelist :D

unmaker
unmaker  •  23 August 2012, 12:00

Hai Vaslui !!!

guest_one
guest_one  •  23 August 2012, 11:55

Bafta Vaslui !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează