INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO ZAGREB - ASTRA 5-1

Reacţia lui Daniel Isăilă după înfrîngerea, 1-5, cu Dinamo Zagreb: "A fost un dezastru"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 18 septembrie 2014 22:25

Astra a plecat umilită din Croaţia, după ce a fost învinsă cu 5-1 de Dinamo Zagreb, iar antrenorul Daniel Isăilă nu s-a ferit de cuvinte cînd a vorbit despre prestaţia elevilor săi.

"A fost un dezastru, dar pînă la următorul meci de acasă din Europa League avem timp să ne revenim. Am întîlnit o echipă extrem de bună, noi am făcut erori. În prima repriză au avut trei sau patru ocazii şi am luat trei goluri. Au speculat la maxim orice eroare a noastră. Ştiam că Dinamo Zagreb este o echipă extraordinară.

Sînt foarte îngrijorat că în două meciuri am primit 9 goluri. Trebuie să ne refacem moralul după această partidă şi să mergem la Tg. Jiu să cîştigăm", a spus Daniel Isăilă la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
mihaienache
mihaienache  •  20 Septembrie 2014, 04:09
Postat de bisonoo7 pe 18 Septembrie 2014, 22:19

ce os sa zica Niculaie?iarasi arbitri? :)))))),de aia o primit 5 ca o zis ca Kovacs smecher,de sa vazut acum ca nu e smecher,astra slab,bravo zagreb

bozgore invata sa "vorbeste" corect ca ai faultat limba romana e de rosu atac violent....ai strambat tastatura "pretenas"...in rest nu te agita ca tot steOAIA ia campionatu:))

mihaienache
mihaienache  •  20 Septembrie 2014, 04:06

sunt extraordinari ca va incaltati voi invers si ii faceti mari.....cocosatilor:))))

galecsc
galecsc  •  19 Septembrie 2014, 07:58

OAMENI ... "NULITATEA" de ASTRA ... a scos pe Lyon ... in dubla mansa ... nu din intamplare ... cu victorie in Franta ... acum repede sariti de fund in sus ... a pierdut un meci ... felicitari ca au ajuns in grupe ... din pacate astia au eliminat si Petrolul ... sunt buni ... dar mai sunt 5 meciuri ... indiferent de rezultat ... trebuie felicitati ... Cat despre clujeni si maniera de arbitraj a lui Kovacs ... se stie bine cate "gafe" a facut pentru CFR ... si la fel si dinamovistii ... dorim sa vedem fapte ... nu vorbe ... Cand a fost clujul de felicitat in Champions League sau in intertoto ... au fost apreciati ... acum e randul Astrei ... o debutanta anul trecut i

Vezi toate comentariile (7)
Comentează