INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - INVERNESS 0-0 (1-0)

De Amorim a dezvăluit ce le-a spus Şumudică jucătorilor la pauză + negocierile cu Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iulie 2015 23:11

William de Amorim, mijlocaşul Astrei, a vorbit despre meciul în faţa lui Inverness, scor 0-0, şi despre un eventual transfer al său la Steaua.

"A fost un meci foarte greu. Au o echipă care pasează foarte bine. Şumudică ne-a zis la pauză să ţinem mai mult de minge, să respirăm mai mult. Prima repriză am fost dominaţi, dar în partea a doua am ieşit fără frică şi am jucat.

Încă sînt la Astra, am contract aici. Eu nu vreau să comentez prea mult. Acum sînt la Astra. Nu am nimic cu Steaua. Nu ştiu ce să spun. N-am refuzat, Champions League ar fi mai bine. Nu cred că sînt un fotbalist scump. Cred că merit un salariu bun", a spus William de Amorim.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (15)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  24 Iulie 2015, 00:09
Postat de conasu_boeru pe 23 Iulie 2015, 23:35

Anul asta Astra va ajunge mai departe in Europa decat fcsb, asa ca nu vad logica mutarii !

Schimbă-ți, bre, nickul în mama_omida, că ești mai tare ca Mitică Dragomi în preziceri. Dar spune-ne și nouă ce mai e pe la fcdb, cât de departe vor ajunge în Europa, cum va face Negoiță un dream-team, cel mai New Dinamo de la potop încoace...

andy_2008
andy_2008  •  24 Iulie 2015, 12:10

Sa stea la Astra,ca i echipa buna.

travka
travka  •  24 Iulie 2015, 07:44
Postat de conasu_boeru pe 23 Iulie 2015, 23:35

Anul asta Astra va ajunge mai departe in Europa decat fcsb, asa ca nu vad logica mutarii !

usor usor ati inceput sa tineti acum si cu echipe din Romania care mai jaoca in Europa? anu trecut ati fost kazaci, bulgari, acum 2 ani erati norvegieni aveati stema lui Molde, acum sustineti Astra....fanii lui dinamo....hahahaha apropo cu cine joaca mimamo in turul 3?? =))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează