INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TRAGERE LA SORŢI

De la BATE la Inter » Ce îi aşteaptă pe stelişti şi pe clujeni la tragerea la sorţi de pe 20 decembrie

Bucuria Stelei după meciul cu Copenhaga.
Bucuria Stelei după meciul cu Copenhaga.

Articol de - Publicat vineri, 07 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 07 decembrie 2012 00:57

Chiar dacă sînt capi de serie, Steaua şi CFR Cluj au parte de adversari grei. Doar Borisov şi Sparta Praga par accesibile.

România are din nou două reprezentante în primăvara europeană după o pauză de 6 ani. CFR Cluj şi Steaua vor merge împreună în "16"-imile Europa League, acolo unde ambele vor fi capi de serie. Acest lucru nu le garantează şi un adversar mai accesibil, dar cele două vor avea parte de un avantaj important: vor juca meciul retur pe teren propriu.

Printre posibilii adversari sînt multe echipe extrem de tari ca Inter Milano, Napoli, Atletico Madrid sau Zenit. Doar în faţa a trei formaţii am porni teoretic favoriţi: BATE Borisov, Basel şi Sparta Praga. Interesant este că trupa lui Paulo Sergio ar putea juca din nou cu FC Basel, după ce a eliminat-o în play-off-ul Ligii Campionilor (2-1 şi 1-0).

Tragerea la sorţi va avea loc la Nyon, pe 20 decembrie, iar meciurile din "16"-imi se vor juca pe 14 şi 21 februarie.

Posibili adversari pentru Steaua şi CFR
Zenit St. Petersburg (Rusia)
BATE Borisov (Belarus)
Dinamo Kiev (Ucraina)
Ajax Amsterdam (Olanda)
Anji Mahacikala (Rusia)
Atletico Madrid (Spania)
Monchengladbach (Germania)
Newcastle (Anglia)
Stuttgart (Germania)
Napoli (Italia)
Basel (Elveţia)
Inter Milano (Italia)
Sparta Praga (Cehia)
Tottenham (Anglia)
Bayer Leverkusen (Germania)
Levante (Spania)
* Stuttgart nu poate întîlni Steaua în "16"-imi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (137)
inter1980
inter1980  •  20 Decembrie 2012, 19:13
Postat de ovi81ugw pe 07 Decembrie 2012, 23:29

toata lumea e pe val acum ...deja visam finale...nu avem nici o sansa in primavara sa fie clar . La noi e pauza prea mare ,nu vom avea jocuri oficiale,pe cand ei joaca de craciun ,revelion si toata luna ianuarie. noi trebuie sa taiem porcu si pe urma sa l odihnim in stomac. parca era vorba ca nu mai i a licenta nici o echipa daca nu are gazon incalzit...dar mitica tre sa odihneasca si el porcu...e frig in tribuna

MARE DREPTATE ai din pacate:((

c24
c24  •  20 Decembrie 2012, 01:07
Postat de stefansb pe 07 Decembrie 2012, 12:07

da la cum ati jucat pe national arena cu steaua faceti fata?

Daca inchide arbitrul ochii la un 11 m clar, nu? Voi la arbitraje cinstite faceti fata in Europa ? Am vazut ati batut doar juniorii lui Molde, cu Copenhaga a fost norocu porcului. In rest notabil a fost acel 1-5. Asa ca eu zic sa-ti vezi lungul nasului. Fie cum o fi, dar eu cer multa bafta pentru amandoua.

radu.de.la.faru
radu.de.la.faru  •  08 Decembrie 2012, 09:07
Postat de limitless3rd pe 08 Decembrie 2012, 00:03

"clujeni" este impropriu spus... U Cluj nu e in Primavara Europeana. CFR este o grupare mercenara portugheza cu ungur in frunte!

daca erau numai romani la CFR nici la ora actuala cluju nu vedea marile echipe acasa gen MANCHESTER UNITED , putea sa fie jucatori din CONGO te deranjeaza ???, REAL MADRID, BAYER MUNCHEN sau AC MILAN cati jucatori autohtoni au in echipa lor ???...eu mi-as dori sa vina niste ARABI cu bani foarte multi sa o salveze pe FARU sa aiba din insulele din PACIFIC jucatori dar buni si sa castige LIGA CAMPIONILOR dar stiu ca echipa mea e din ROMANIA NU DIN UNGARIA :))))

Vezi toate comentariile (137)
Comentează