INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SPARTAK TRNAVA - STEAUA, JOI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Dinamo ţine cu Trnava! » "Cîinii" pot fi capi de serie în play-off dacă Steaua e eliminată

Articol de , - Publicat miercuri, 08 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 07 august 2012 23:27

”Cîinii” şi vasluienii au mare nevoie ca Steaua să se împiedice şi în Slovacia, ca să capete ei statut de capi de serie la tragerea la sorţi pentru play-off


Discursul "ţinem cu toate echipele româneşti care evoluează în Europa, ca să contribuie la coeficientul ţării" nu mai ţine pentru Dinamo şi pentru Vaslui. "Cîinii" şi moldovenii au nevoie să piardă Steaua, ultimii în cazul în care vor fi eliminaţi de Fenerbahce şi vor trece în Europa League.

Şi Vaslui, şi Dinamo au motive să se bucure de un eşec stelist în Slovacia. Aşa, ar avea şanse mai mari să fie capi de serie la tragerea la sorţi a play-off-ului. Moldovenii ar fi chiar siguri că vor face parte din urna favoritelor, în vreme ce roş-albii mai au nevoie şi de succesele altor outsidere din turul al treilea preliminar, ca să se mai elibereze cîteva locuri în urna "capilor" din play-off.

Avantajul pentru Dinamo şi pentru Vaslui ar fi unul imens. Favorite fiind, ele ar putea întîlni adversare slabe, de genul Atromitos, Hearts, Luzern, Lokeren, Midtjylland. În schimb, din urna a doua, posibile rivale au nume de speriat: Internazionale, Liverpool, Marseille, Sporting Lisabona, ŢSKA Moscova. Dacă va învinge în Slovacia şi se va califica, după 0-1 la Bucureşti, Steaua va fi sigur cap de serie la tragerea la sorţi.

1,3 milioane de euro e suma minimă pe care o încasează o participantă în grupele Europa League dacă nu cîştigă nici un punct

Deja am avut de suferit!
Interesul direct al lui Dinamo şi al Vasluiului nu coincide cu cel al întregului campionat. Din cauza coeficientului UEFA, unul în scădere în ultimii ani, în stagiunea viitoare a Ligii Campionilor va mai participa o singură echipă, campioana, înscrisă în turul al doilea preliminar. În acest sezon participă, în afara campioanei CFR, şi vicecampioana Vaslui.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (428)
tomms
tomms  •  09 August 2012, 00:16

eu la arat la amandoua degatul din mijloc .

bazileon
bazileon  •  08 August 2012, 22:50

Spania, cand Betis (deja retrogradata) a asteptat plina de speranta retrogradarea lui F. C. Sevilla (sau poate era invers).

1745flo
1745flo  •  08 August 2012, 22:30

:)))))) ce ironic!.....

Vezi toate comentariile (428)
Comentează