INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - UTRECHT, 22:05, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Duckadam: "Lăcătuş rămîne şi dacă pierdem cu Utrecht, obiectivul lui e în campionat"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2010 00:00

Preşedintele Stelei, Helmuth Duckadam, vorbeşte despre meciul cu Utrecht din Europa League şi spune că un rezultat de egalitate îi scoate pe roş-albaştri din calculele calificării în şaisprezecimile competiţiei.

"Aştept 3 puncte care să ne ţină mai departe în cursa pentru calificare. Ăsta e obiectivul principal, degeaba jucăm frumos dacă nu reuşim să concretizăm nimic. Aţi văzut şi cu Dinamo ce s-a întîmplat, am avut o evoluţie bună, însă am cedat din păcate.

Jucătorii trebuie să conştientizeze că fără atitudine, degeaba au valoare. Din păcate sîntem departe de fotbalul mare, însă putem să încercăm. Seria neagră poate fi întreruptă, vom face totul ca asta să se întîmple.

Am vorbit şi cu cei de la Utrehct, mi-au spus că şi ei exclud varianta remizei, deci va fi o partidă deschisă! Dacă ar fi să punem răul înainte şi pierdem azi, cred că Marius Lăcătuş va continua. Are şanse în campionat, acolo e obiectivul lui, şi va încerca să îl îndeplinească", a spus Duckadam la sportro.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
marin2
marin2  •  04 Noiembrie 2010, 16:35

In sfirsit Duckadam spune adevarul . Lacatus poate sa piarda in Europa League , se accepta chiar in cupa desi adversara e Rapid , dar razboinicul luminii vrea doar sa fie si el cu echipa mentionat pe undeva fara trofee , dar ghilotina va cadea oricum si Lacatus va dispare pentru ca in campionat ar trebui sa joace in categoria "dez-onoare" cam unde ii este locul . Becali nu vrea sa faca performanta cu Steaua ci "acte prostesti de caritate " pe banii proprii . Asa sa-i ajute du

xstyle
xstyle  •  04 Noiembrie 2010, 11:30

Mi-e din ce in ce mai jena de campionatul nostru. Toti incep sa declare ca obiectivul lor e titlul sau cel putin CL (de pe locul 2). N-au decat bani in cap.. sa intre in grupe sa ia milioanele de euro si cam atat.. cand iau bataie declara iar.. Obiectul nostru e campionatul. Dar stati dragilor :)) Pentru nou sezon nu vom mai avea echipa direct in UCL.. si POATE atunci ca revine gandul de cupe europene - pentru a face performanta acolo.. din nou. Acum aveti doar bani in cap..

dannysukaru
dannysukaru  •  04 Noiembrie 2010, 11:24

ASTA AR MAI TREBUI AS VINA OLAROIU INAPOI SI ATUNCI CHIAR CA NUMAI JOACA STEAUA NICI CE A JUCAT PANA ACUM,VA FI O ECHIPA DE MIJLOCUL CLASAMENTULUI

Vezi toate comentariile (4)
Comentează