INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - TWENTE 0-1

Dumitru Dragomir pune degetul pe rana roş-albaştrilor: "Diferenţă mare, Steaua e pa!"

Dragomir crede că Steaua nu mai are nicio şansă la calificare
Dragomir crede că Steaua nu mai are nicio şansă la calificare

Articol de - Publicat vineri, 17 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 17 februarie 2012 02:22

Şeful LPF a spus la finalul meciului că Twente a surclasat trupa lui Ilie Stan şi că Steaua nu are nici cea mai mică şansă să se califice. VEZI AICI REZUMATUL VIDEO!

La 3 minute după ce arbitrul englez a pus punct meciului, Dumitru Dragomir a făcut o radiografie dură echipei lui Ilie Stan. "Twente e echipă serioasă! Asta e echipă adevărată, ce dracu', despre ce vorbim?!".

"Eu am văzut că nici o secundă din cele 90 de minute, Twente nu a avut emoţii, nu a fost pusă sub presiune şi nici nu s-a clătinat. Nu s-a speriat absolut nici un moment, asta chiar dacă Steaua s-a şi autodepăşit în unele momente. Trebuie să acceptăm realitatea, iar aceasta spune că e diferenţă enormă de valoare între cele două echipe care s-au întîlnit pe Arena Naţională", a adăugat Dragomir.

Preşedintele Ligii a comentat şi şansele pe care Steaua le mai are pentru a merge în optimile de finală. "Steaua e pa! Calificarea e la revedere! În fotbal orice e posibil, aşa este, dar în cazul ăsta nu prea cred" a fost mesajul de încheiere al lui Dragomir.

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (33)
rexrapidistul
rexrapidistul  •  17 Februarie 2012, 15:02

Are dreptate Dragomir, dar se pune intrebarea= el nu are nici-o vina in nerealizarile echipelor romanesti in Europa, el are un comportament basescian : toata lumea este vinovata in afara de persoana sa.

bfg
bfg  •  17 Februarie 2012, 14:53
Postat de id45 pe 17 Februarie 2012, 14:28

Pentru toti afonii de fotbal , care -si dau parerea - Steaua , este singura echipa romaneasca care a castigat 2 cupe europene , nu si-a intrerupt nocturna si nu a dansat shakira fara sa castige campionatul , asa ca mucles si luati notite frustratilor !!

Ce notite sa luam prietene? Cu ce am putea sa ramanem dupa asta? Tu esti oare zdravan la cap? A luat 2 cupe acum peste 20 de ani!!! Douazeci de ani!! Tu crezi ca aia de la OM se falesc in fata lui Lyon sau a lui Lille cu o Cupa a Campionilor luata acum 20 de ani?? Nu esti sanatos prietene. De ani de zile nu contati, nici in Romania, nici in Europa, va amagiti cu victorii infime cu tot felul de larnaci si cand vine proba de foc sunteti ZERO. UNIREA URZICENI a facut intr-un sezon de Liga mai mult de cat a facut echipa ta in istoria ei de Grupe, acum ce ar trebui sa iasa an de an aia din Urziceni sa se laude cu asta? Sunteti penibili si extrem de frustrati, dar deja ne-am obisnuit papagalule.

id45
id45  •  17 Februarie 2012, 14:28

Pentru toti afonii de fotbal , care -si dau parerea - Steaua , este singura echipa romaneasca care a castigat 2 cupe europene , nu si-a intrerupt nocturna si nu a dansat shakira fara sa castige campionatul , asa ca mucles si luati notite frustratilor !!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close