INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CUPELE EUROPENE

După 12 ani! Situație dramatică pentru fotbalul românesc » Cine ne-a scos ultima oară din cupele europene

Articol de - Publicat joi, 27 august 2015 23:38

Steaua și Astra spun adio cupelor europene după ce au fost eliminate de Rosenborg (1-3 la general) și AZ Alkmaar (4-3 la general).

E pentru prima oară în ultimii 12 ani cînd nu vom avea echipă în grupele vreunei competiţii europene.

Ultima oară se întîmpla în sezonul 2003-2004, cînd Rapid a ratat participarea în UEFA Champions League, după ce a fost eliminată dramatic de Anderlecht (0-0, 2-3).  Steaua şi Dinamo au capitulat încă din turul al doilea al Cupei UEFA (1-2 la general cu Liverpool, respectiv 3-5 cu Spartak Moscova).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (281)
mantaur
mantaur  •  28 August 2015, 14:06
Postat de respect2014 pe 28 August 2015, 08:45

Deci am terminat inainte sa inceapa pe bune cupele europene. Daca stai sa te gandesti o sa urmeze o perioada de 2 bani. O sa citim numai de can can-uri :(

Vine Viitorul din urmă, să spele ruşinea asta naţională... mă gândesc la Hagi, dacă nu era exodul machidonilor din faţa cotropitorilor turci acum vreo 90 de ani auzeam de Hagios la greci... Poate o să auzim peste vreo 10 ani de vreo 2 fotbalişti pe la Real Madrid (chiar sunt doi românaşi pe acolo...). Acum, fruntea sus, au început campionatele bune şi deja de Ziua Şcolii pe 15 Septembrie , începe şi Liga Campionilor!

 •  28 August 2015, 11:32
Postat de behaitoarea.woody pe 28 August 2015, 08:51

Cred ca exagerezi putin. Serbia in fotbal nu e foarte departe de noi...iar in alte sporturi...indraznesc sa spun ca suntem mult in fata. Analizeaza sport cu sport si vei vedea ca e doar propaganda. Fotbalul ca sa fie atractiv trebuie sa ofere spectacol...asta inseamna spectatori...rivalitati. Ce rivalitate sa fie intre Voluntari, Jijitorul, Chiajna si Steaua sa zicem? Absolut nici una...echipele alea sunt echipe artificiale fara suporteri...care mai mult de divizia C n-ar trebui sa evolueze. Uita-te nu mai mult de 4-5 ani in urma cam ce echipe erau in campionat si ce meciuri erau: Timisoara, Vaslui ( o pun pe lista pentr forta echipei ), Craiova, CFR, Rapid, Dinamo ( mai putin in ultimii ani ) Eu imi aduc aminte cand juca Foresta Suceava in Liga 1 acum multi ani ... jucam meci de meci cu stadionul plin ( 12.000 ) ...iar cand venea Steaua erau oameni si pe garduri pe dinafara stadionului si inauntru cel putin 15.000. Pai 15 000 nu se mai strang acum la o etapa intreaga la toate echipele. Nu mai zic de derby-uri cand un steaua - dinamo era cu o atmosfera incendiara.

Nu,nu eagerez,respectiv vorbeam si de lucruri diferite.Concret,in fotbal vand an de an tineri la cluburi mari,pe sume incredibile,respectiv sunt campionii lumii la U20!!!!!Zici ca sunt sub noi atunci?Iti mai reamintesc ca sunt LA ZI: campionii Europei la baschet feminin,vicecampionii lumii la baschet masculin,campioni europeni si mondiali(!!!) la polo,nr 1 in tenisul mondial masculin!!!

pedrogar
pedrogar  •  28 August 2015, 11:03

Ce n-ati inteles, asta e valoarea fobalului romanesc de cativa ani incoace. Daca campioana joaca asa ce pertentii sa ma avem la celelalte echipe.

Vezi toate comentariile (281)
Comentează