INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - NAPOLI, JOI, ORA 20:00, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

După şapte luni de la suspendarea procesului "Valiza", Curtea Constituţională decide continuarea lui

Articol de GSP - Publicat joi, 30 septembrie 2010 00:00

Curtea Constituţională a respins excepţia de neconstituţionalitate invocată de avocaţii în cadrul procesului "Valiza", astfel că dosarul se va întoarce la instanţa supremă pentru continuarea dezbaterilor, suspendate în urmă cu şapte luni.

Curtea Constituţională a luat în discuţie excepţia de neconstituţionalitate invocată în cazul "Valiza" în care finanţatorul FC Steaua Bucureşti, George Becali, este judecat pentru corupţie, judecătorii CC respingând susţinerile avocaţilor referitoare la încălcări ale legii fundamentale.

Luni, preşedintele Traian Băsescu a promulgat Legea privind modificarea şi completarea Legii 47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, care prevede că procesele nu se vor mai suspenda în urma invocării excepţiilor de neconstituţionalitate - subterfugiu speculat excesiv, în ultimii ani, de către avocaţi, pentru a lungi judecarea dosarelor.

În 3 martie 2010, instanţa supremă a suspendat judecarea procesului "Valiza"şi trimiterea cauzei la Curtea Constituţională pentru soluţionarea unei excepţii, de neconstituţionalitate, după ce avocatul lui Teia Sponte a susţinut că un sportiv nu poate avea calitatea de funcţionar.

Mediafax

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (11)
vasglo
vasglo  •  30 Septembrie 2010, 19:54

Dezinformare si manipulare grosolana!.. Curtea nu a respins exceptia de neconstitutionalitate, ci a luat nota de noua lege promulgata de Basescu, conform careia procesele continua, chiar daca se invoca aceste exceptii... Asta nu inseamna ca daca ceva este neconstitutional, ramane asa....

rrss
rrss  •  30 Septembrie 2010, 19:22

FUNNYYYYY ://www.comedica.ro/blog/uncategorized/basescu-si-soferii/

alexiulian1993
alexiulian1993  •  30 Septembrie 2010, 18:50

Steaua-Napoli live pe SPORT-ACTUAL. T K.necesita inregistrarea

Vezi toate comentariile (11)
Comentează