INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MYPA 47 - POLI TIMIŞOARA 1-2

Dusko Dukici s-a enervat cînd a aflat că nu e în lot pentru meciul cu MyPa » Dat dispărut

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 iulie 2010 00:00

Sîrbul a părăsit Timişoara pentru două zile şi nu le-a răspuns la telefon oficialilor lui Poli.

Nebunie la Timişoara! Supărat că nu a fost inclus în lotul pentru Finlanda, Dusko Dukici şi-a închis marţi telefonul şi a părăsit Timişoara timp de două zile. Ştiind că Bonfim va ajunge la Steaua, oficialii lui Poli au pus mîna pe telefoane şi l-au sunat pe  sîrb, pentru a-i comunica acestuia să se alăture echipei la Sibiu, pentru meciul cu Gaz Metan de duminică. Însă Dukici n-a fost de găsit pînă ieri, cînd fundaşul de bandă dreapta a revenit la sentimente mai bune faţă de timişoreni şi a încercat să se scuze invocînd că şi-a pierdut telefonul.

Va fi rezervă la Sibiu
Jucătorul de 24 de ani s-a antrenat ieri alături de Zicu, care se află în urmă cu pregătirea, şi urmează să ajungă la Sibiu cu o maşină a clubului. Oamenii de la stadion s-au mirat cînd l-au văzut pe sîrb la Timişoara: "Ce cauţi aici, nu trebuia să fii la Sibiu?" "Trebuia să fiu acolo? Nu ştiam. Mi-am pierdut telefonul şi nu am vorbit cu nimeni nimic de marţi", a răspuns Dukici. După plecarea lui Bonfim, el a ajuns a doua variantă pentru postul de fundaş dreapta, după Luchin.

Vrsici nu s-a mai întors
Dare Vrsici a plecat şi el de la Timişoara în cursul acestei săptămîni fără să dea vreo explicaţie oficialilor lui Poli. În comparaţie cu Dukici, mijlocaşul sloven nu a mai revenit la Timişoara, nemulţumit că nu s-a înţeles la bani cu oficialii bănăţeni. "Vrsici a plecat pur şi simplu. Este clar că va trebui să răspundă pentru gestul său", a menţionat patronul Marian Iancu. Timişorenii vor cere suspendarea slovenului pînă la finalul contractului cu Poli, în vara lui 2012.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ciprilaura
ciprilaura  •  31 Iulie 2010, 01:38

am scris cam nasol dar am dreptate mai bine pleaca esti becali 2

ciprilaura
ciprilaura  •  31 Iulie 2010, 01:37

cad ca ne distrugi cle iancu mai bine dute de as avea eu banii ta ias da in primu minut numai sa te duci pana cand sa l dai pe bonfim simpatizam cu tin edar acum mai bine ar veni zambon si asa nu la ajutat nimeni pe zambon de aia a plecat rusine nene iancu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează