INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ROMA - CFR CLUJ 5-0

Edin Dzeko, testat pozitiv cu Covid-19, la o zi după AS Roma - CFR Cluj 5-0

Edin Dzeko (34 de ani) are coronavirus. Atacantul bosniac a fost rezervă în meciul de joi, câștigat de AS Roma cu 5-0 împotriva celor de la CFR Cluj. +14   FOTO
Edin Dzeko (34 de ani) are coronavirus. Atacantul bosniac a fost rezervă în meciul de joi, câștigat de AS Roma cu 5-0 împotriva celor de la CFR Cluj.

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 noiembrie 2020 18:27 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 19:12

Edin Dzeko (34 de ani) are coronavirus. Atacantul bosniac a fost rezervă în meciul de joi, câștigat de AS Roma cu 5-0 împotriva celor de la CFR Cluj

Dzeko, golgeterul Romei din ultimele sezoane, a fost menajat în partida jucată împotriva campioanei României. Bosniacul a fost pe banca de rezerve, odihnit pentru duelul cu Genoa, de duminică. Din păcate nu va putea fi folosit, din cauza noului coronavirus. Dzeko va rata și meciurile naționalei cu Iran, Olanda și Italia.

Dzeko: „Am fost testat pozitiv”

Salutări tuturor! Din păcate am fost testat pozitiv pentru Covid-19 și va trebui să respect o perioadă de carantină. Vreau să le transmit apropiaților că nu am niciun simptom. O să stau departe de colegi câteva zile, dar mingea și sufletul e alături de ei, începând cu meciul de duminică. Hai băieți, hai Roma!
- Edin Dzeko, atacant AS Roma

VIDEO Acționarul minoritar al lui CFR a analizat eșecul cu Roma

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Emoții pentru Marius Șumudică: familia antrenorului lui Gaziantep are coronavirus

Premieră negativă » Ianis Hagi, rezervă nefolosită la Rangers a doua oară la rând

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează