INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TWENTE - STEAUA

EXCLUSIV 3-0 de la vestiare! » GSP a pătruns în vestiarul lui Twente

GSP i-a însoţit pe elevii lui Ilie Stan cînd au vizitat vestiarul lui Twente şi s-au minunat de facilităţi şi de designul care imită un teren de fotbal +12   FOTO
GSP i-a însoţit pe elevii lui Ilie Stan cînd au vizitat vestiarul lui Twente şi s-au minunat de facilităţi şi de designul care imită un teren de fotbal

Articol de , - Publicat vineri, 24 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 24 februarie 2012 01:45

Aseară, steliştii s-au echipat într-o cabină rudimentară, pe cînd olandezii au beneficiat de condiţii de 5 stele. VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI TWENTE - STEAUA 1-0!

Oaspeţii lui Twente sînt intimidaţi de la vestiare! Şi Steaua a avut parte de experienţa asta. Tănase şi Bourceanu s-au schimbat pentru meci într-o cabină "basic", dotată doar cu strictul necesar, asemănătoare celor pe care le folosesc pe majoritatea stadioanelor româneşti. Dar Ilie Stan, Narcis Răducan şi Duckadam au avut curiozitatea să vadă cum arată vestiarul gazdelor. Şi au rămas uimiţi de luxul incredibil şi de dimensiunile lui!

Miniteren de fotbal în vestiar
Prima sală arată ca un vestiar normal, cu gresie pe jos, şi din ea se trece direct într-o alta, al cărei design imită un teren de fotbal, cu gazon sintetic pe jos şi cu plasă pe tavan. Scaunele pe care le folosesc jucătorii sînt identice cu cele pe care stau antrenorii şi rezervele pe marginea terenului.

Echipa poate să facă refacerea direct în cabină după un meci sau un antrenament, fiindcă beneficiază de absolut toate condiţiile şi de toată aparatura pe care o folosesc medicii şi preparatorii fizici.

30 de toalete şi cabine de duş!
În plus, există o minisală de forţă, pe una dintre laturi, plus cîte 30 de toalete şi cabine de duş, deşi pe foaia de joc sînt trecuţi maximum 18 fotbalişti! Şi o piscină în care se intră direct din cabină. "Pfa! După vestiare e deja 3-0 pentru ei!", a reacţionat Duckadam. Ilie Stan şi Răducan erau şi ei şocaţi de cabina de cinci stele a olandezilor: "Uitaţi-vă ce condiţii au ăştia! E absolut incredibil!". Steliştii n-au beneficiat nici măcar de un sfert din spaţiul pe care l-au avut gazdele.

Stadionul: 50 de milioane de euro
Arena pe care a evoluat aseară Steaua a fost construită în timp-record, mai puţin de un an şi jumătate. Lucrările au început pe 31 ianuarie 1997, iar pe 10 mai 1998 arena a fost inaugurată. Costul construcţiei a fost de 50 de milioane de euro, în 2008 capacitatea a fost extinsă, iar în prezent e de 30.205 locuri.

Şicane ca în Anglia
Modelul vestiarelor de la Enschede e unul englezesc. La Chelsea, spre exemplu, e la fel, adică oaspeţii se schimbă într-un vestiar rudimentar, iar gazdele beneficiază de facilităţi de superlux. "Trebuie să simtă de cînd ajung că sînt în deplasare!" e argumentul britanicilor.

La fel ca Pacaembu
Terenul sintetic din vestiarul lui Twente imită cabinele de pe stadionul Pacaembu, arena legendară din Sao Paulo pe care România a disputat în iunie un amical. A fost meciul de retragere al lui Ronaldo. Dintre stelişti, Tătăruşanu, Latovlevici şi Gardoş au mai văzut şi atunci cum arată un vestiar cu gazon sintetic în loc de podea.

"E absolut uluitor ce am văzut în vestiarul lui Twente! Noi vrem să-i eliminăm şi ei au condiţii cum nu există nicăieri în România" (Ilie Stan, antrenor Steaua)

60 de milioane de euro e bugetul lui Twente pentru sezonul 2011-2012

10 milioane de euro e bugetul pe care mizează Steaua pentru sezonul 2011-2012

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
spectatorul
spectatorul  •  24 Februarie 2012, 12:31

Propun rejucarea meciului, dar schimbarea vestiarelor inainte de meci. Ii spulberam, pac-pac!!!

brod
brod  •  24 Februarie 2012, 10:08

domnilor articleri, ţineţi cont că steaua s-a echipat într-o cabină aşa cum are şi la ea acasă... unde s-au echipat şi olandezii, în partida tur! şi, mă rog, ce-aţi fi vrut: să-i invite gazdele pe alde bourceanu şi tănase în locul lor?! olandezii au tradiţie, au caracter, au stadion! ceea ce ăia de la steaua...

kaddafi10
kaddafi10  •  24 Februarie 2012, 10:02

VESTIARUL UNDE S-AU ECHIPAT STELISTII ZICI CA E STATIA DE METROU DE LA GROZAVESTI! :))))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează