INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TWENTE - STEAUA, JOI, 23 FEB., 20:00, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

EXCLUSIV / UEFA mulţumeşte autorităţilor din Bucureşti pentru organizarea meciului cu Twente: "Aţi făcut performanţe remarcabile"

50.000 de spectatori au fost prezenţi pe Naţional Arena pentru a vedea pe viu meciul dintre Steaua şi Twente
50.000 de spectatori au fost prezenţi pe Naţional Arena pentru a vedea pe viu meciul dintre Steaua şi Twente

Articol de - Publicat luni, 20 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 20 februarie 2012 14:05

Delegatul UEFA, Robert Pongracz, cel care a fost la Bucureşti, joi, pentru meciul din Europa League dintre Steaua şi Twente, pierdut de echipa lui Ilie Stan, scor 0-1, a trimis un mail de mulţumire celor de la Primăria Bucureşti, cei care s-au ocupat de organizarea partidei.

Oficialul mulţumeşte autorităţilor pentru că s-au descurcat de minune şi au curăţat în totalitate stadionul de zăpadă, chiar dacă în Bucureşti a nins foarte mult înaintea acestei partide.

Gazeta Sporturilor a intrat în posesia mesajului primit de Primarul General al Bucureştiului, Sorin Oprescu, şi vi-l prezintă în întregime.

"Avînd în vedere că nu am avut timp să vă mulţumesc personal, profit de această ocazie ca să vă mulţumesc dumneavoastră şi autorităţilor Primăriei, în numele întregii echipe a UEFA pentru eforturile incredibile realizate în asigurarea celor mai bune condiţii posibile pentru organizarea meciului Steaua - Twente.

Vă mulţumesc în mod special pentru curăţarea stadionului, în incintă şi în afară, pentru modul în care aţi scăpat de cantitatea uriaşă de zăpadă şi mai ales că v-aţi ocupat de protejarea gazonului. Au fost performanţe remarcabile şi esenţiale în vederea disputării partidei de la Bucureşti. Vă confirm faptul că toţi cei implicaţi în organizarea meciului au fost foarte mulţumiţi.

Vă rog să transmiteţi aprecierea mea tuturor autorităţilor din cadrul Primăriei care s-au ocupat de stadion. Vă mulţumesc încă o dată pentru cooperare.

Cu apreciere,
Robert Pongracz"

Meciul retur dintre Twente şi Steaua se va juca pe stadionul din Enschde, joi, 23 februarie 2012, de la ora 20:00 şi va fi transmis în direct de ProTV, comentat la Radio GSP şi în format liveTEXT pe GSP.RO

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
malakian
malakian  •  20 Februarie 2012, 17:11

Pai ne multumesc saracii, ca la cum ne stiau ei pe noi romanii, probabil se asteptau la un gazon penibil ca la meciul cu Franta, batai in tribune, eventual vreun suporter pe teren. Au rasuflat usurati la final.

cordos_eu
cordos_eu  •  20 Februarie 2012, 16:26
Postat de alb_rosu_in_vn pe 20 Februarie 2012, 14:16

Frumos gest. Intr-adevar s-a muncit mult iar gazonul a aratat nesperat de bine. Pacat ca la o astfel de investitie, nu se poate trage acoperisul exact atunci cand ai nevoie de el.

nici la Varsovia nu e posibil ca acoperisul sa fie tras la sub 5 grad celsius

live_liberty
live_liberty  •  20 Februarie 2012, 16:16
Postat de tzii pe 20 Februarie 2012, 14:34

pacat ca steaua nu s-a ridicat la nivelul stadionului si atmosferei

A fost unul din acele meciuri in care si daca s-ar fi jucat 5 ore STEAUA nu putea realiza mai mult. Atmosfera a fost frumoasa.Coregrafia superba. Cred ca daca STEAUA reusea un meci bun,totul era perfect. Am un respect mare pentru suporterii care au venit la meci din toate colturile tarii.Tinand cont de vremea de afara. Ne revedem in toamna la un nou sezon european. Pana atunci,ne balacim in troaca numita Liga 1. Forza STEAUA.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează