INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA

Explicaţia surprinzătoare a lui Mircea Lucescu pentru eliminarea Stelei din Europa League: ”Acolo s-a pierdut jocul”

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 decembrie 2014 11:22

Mircea Lucescu, antrenorul lui Şahtior Doneţk, a vorbit despre eliminarea Stelei din cupele europene, după eşecul cu Dinamo Kiev, scor 0-2.
”Victoria cu Aalborg (n.r. 6-0 pe Naţional Arena) a dat peste cap jocul Stelei. După acel meci s-au pierdut. Au avut momente bune cu Dinamo Kiev, dar s-a văzut că erau o echipă nervoasă. Şi în repriza a doua s-au îmbulzit în atac, s-au călcat în picioare. E păcat, pentru că puteau să se califice”, a spus Mircea Lucescu.

Steaua avea nevoie înainte de ultima etapă de un succes cu Dinamo Kiev şi de un rezultat pozitiv al lui Rio Ave cu Aalborg. Portughezii s-au impus cu 2-0, însă mai departe au mers danezii, învinşi de campioana României cu 6-0 pe Naţional Arena.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Decembrie 2014, 19:21
Postat de saviola2_8 pe 14 Decembrie 2014, 12:17

nea Sandule, lasa steaua, ai auzit ca-ti pleaca za bosz cheliosz?

si ec daca pleaca, mai Savi ? vine altul in loc, si cu asta basta.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Decembrie 2014, 19:21

ce sa faca si nea Mircea, e politicos cu stemismul, ca de obicei. baiat destept, nu are argumente sa ii ia la misto, de cativa ani.

wwerko80
wwerko80  •  14 Decembrie 2014, 18:05

Am zis inainte de returul cu rio ca acel 6-0 cu aalborg a facut mai mult rau decat bine. Dupa 6-0 stelistii au inceput sa fie aroganti si s-au crezut superiori la toti, pe de alta parte daca bateau cu 1-0 erau pregatiti pt meciurile urmatoare dar ei au crezut ca o sa calce pe toti in cale si se califica dp locul 1.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează