INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

Falcao, "tigrul" lui Atletico, nu vrea să rateze finala din 9 mai: "Visez la Bucureşti"

30 de goluri a marcat Falcao în acest sezon la Atletico: 22 în La Liga, 8 în EL // Foto: Reuters
30 de goluri a marcat Falcao în acest sezon la Atletico: 22 în La Liga, 8 în EL // Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 19 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 aprilie 2012 22:03

Atacantul columbian, care va juca azi împotriva Valenciei, ar cîştiga de două ori la rînd Europa League: 2011, cu Porto, 2012, cu Atletico Madrid.

Cumpărat în urmă cu 8 luni de la FC Porto pentru 40 de milioane de euro, Radamel Falcao (26 de ani) nu se gîndeşte decît să joace a doua finală de Europa League în două sezoane. "Visez la Bucureşti", a declarat golgeterul absolut al competiţiilor europene (18 reuşite sezonul trecut în EL), explicînd de ce vrea neapărat să cîştige pe "Naţional Arena": "Transferul meu la Atletico este foarte criticat în ţara mea. Cucerind trofeul, le-aş demonstra columbienilor ce înseamnă Atletico".

Înainte, Falcao trebuie să treacă de Valencia, al cărui antrenor încă este ameninţat cu demiterea. Unai Emery ar putea fi înlocuit din vară cu Ernesto Valverde (Olympiakos). Ar fi un schimb de locuri: Emery s-ar duce la Pireu, iar Valverde la Valencia.

475510-caseta-europa-league.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
flafy
flafy  •  19 Aprilie 2012, 11:28
Postat de biancorossi pe 19 Aprilie 2012, 05:18

radamele, va face praf valencia.

nu stiu daca ii va face praf insa cred ca se va califica si cred ca va castiga finala EL!

biancorossi
biancorossi  •  19 Aprilie 2012, 05:18

radamele, va face praf valencia.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează