INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FINALA / WERDER BREMEN - ŞAHTIOR DONEŢK, MIERCURI, ORA 21:45, PRO TV

Finala Cupei UEFA va fi transmisă în 63 de ţări

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2009 00:00

Astăzi a avut loc o întîlnire oficială în care au fost puse la punct ultimele detalii cu privire la finala Cupei UEFA de diseară. Şahtior şi Werder se întîlnesc în ultimul act al competiţiei de la ora 21.45, pe stadionul Şukru Saracoglu, din Istanbul, partidă transmisă în direct de ProTV.

Şahtior va purta un echipament în culorile tradiţionale (portocaliu-negru) şi jucătorii lui Werder vor intra pe teren în echipamente alb-verzi.

Finala va fi transmisă în 63 de ţări, printre care se află şi România. La eveniment vor fi prezenţi 660 de jurnalişti şi 120 de fotografi.

Organizatorii au anunţat că încă se mai găsesc între 300 şi 400 de bilete pentru acest meci, care pot fi cumpărate de pe Internet. În aceeaşi întîlnire, reprezentanţii ambelor echipe au fost de acord ca terenul să fie udat înaintea întîlnirii.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  20 Mai 2009, 19:15

hai werder 4-1 shaktior campeone campeone

 •  20 Mai 2009, 17:32

ce "forta werder" mah birlik, esti tu german de te tot strofoci in halu asta cu o echipa a germaniei? ai tu vreo ruda care joaca acolo si tot te agiti atat cu echipa asta? Daca nu atunci termina-te cu comentarii d'astea, cum sa nu doresti sa castige o echipa din estul Europei unde antrenor si cativa jucatori sunt romani? Nu ca iti doresti ca si cum ai vrea sa fie in finala prezenta Dinamo sau Steaua sau mai stiu eu ce echipa dar chiar asa sa te "excrementezi" pe tn scuzati ex

 •  20 Mai 2009, 16:52

cei care au votat ca castiga shatior nu cred ca ganditi! Forta WERDER

Vezi toate comentariile (4)
Comentează