INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GAZ METAN - AUSTRIA VIENA, JOI, ORA 20:00, DIGI SPORT 2 ŞI LIVETEXT GSP.RO

FOTO Austriecii sînt precauţi cu Mediaşul: "Ne-am însuşit perfect lecţia Mainz"

Conferinţă Austria Viena +7   FOTO
Conferinţă Austria Viena

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 24 august 2011 20:04

Antrenorul Austriei Viena, Karl Daxbacher, a prefaţat confruntarea de mîine de la cluj, afişînd moderaţie în declaraţii. "Cred că am meritat să cîştigăm la Viena şi sînt convins că avem un meci destul de dificil. Am văzut cum Gaz Metan a reuşit să-i elimine pe Mainz şi modul cum jucătorii români s-au dedicat în acel meci. Ne-am însuşit această lecţie. Aşadar vom avea mare grijă în meciul de mîine", a spus tehnicianul Austriei.


"Va fi un meci destul de greu, este un avantaj să joci pe teren propriu. Din fericire pentru noi, Mediaşul joacă la Cluj, nu în faţa propriilor suporteri, însă acesta nu cred că va conta aşa mult. Nu ne-am propus să ne apărăm, dar asta va depinde de cum va ataca Mediaşul", a adăugat Daxbacher.

Delegaţia Austriei Viena a sosit la stadion în autocarul echipei CFR, pe aL cărui stadion se dispută mîine, de la ora 20.00, returul pentru calificarea în grupele Europa League.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
bombon
bombon  •  24 August 2011, 23:47

Tot Ardealu la stadion!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează