INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SWANSEA - ST. GALL 1-0

FOTO Cinci tricouri pline de sînge! » Michu, atacantul lui Swansea, lovit cu gheata-n cap la 1-0 cu St. Gall

Medicii lui Swansea “lucrează” de zor la capul lui Michu, disperați să-i
oprească sîngerarea Foto: GettyImages +2   FOTO
Medicii lui Swansea “lucrează” de zor la capul lui Michu, disperați să-i oprească sîngerarea Foto: GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 05 octombrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 04 octombrie 2013 22:02

Fiindcă sîngele continua să-i curgă din rană, în ciuda îngrijirilor primite, spaniolul a schimbat patru tricouri. Prima repriză a încheiat-o cu unul fără număr, iar la pauză i s-au adus alte două de la magazin!


Nici Silvester Stallone nu putea regiza mai bine scenele horror petrecute la jumătatea reprizei secunde a meciului Swansea - St. Gall 1-0. Michu, atacantul spaniol al galezilor, a vrut să reia cu capul, din careul elveţian, dar fundaşul Besle l-a lovit violent, cu crampoanele, drept în creştet!

Nimic nu-i oprea hemoragia
Cu sîngele şiroind pe faţă şi apoi pe tricou, Michu s-a dus la margine, unde a început o adevărată luptă contracronometru pentru a-i opri hemoragia. Medicii au încercat toate soluţiile posibile: bandaje peste bandaje, unguent, alt tricou. Degeaba.
După 8 minute şi două tricouri schimbate, atacantul a reintrat pe teren cu unul fără nume şi fără număr. Conform regulamentului n-avea voie, dar arbitrul portughez Duarte Pereira Gomes a închis ochii, ca de altfel şi elveţienii.

Găsiţi un tricou!
La pauză însă a început altă cursă contracronometru. După un tricou regulamentar. Un oficial al lui Swansea s-a deplasat pînă la magazinul clubului, de unde a luat nu unul, ci două. Şi-a făcut bine, pentru că Michu a avut nevoie de ambele. Bilanţul final: 5 tricouri însîngerate!


"Michu e un adevărat luptător. Nici nu ştiu cum a rezistat 90 de minute. La pauză, în vestiar, i-au aplicat vreo 10 puncte de sutură"
Michael Laudrup, manager Swansea

Karanovici a făcut comoţie
Nici elveţienii n-au scăpat întregi de pe Liberty Stadium. Karanovici, care irosise un penalty, s-a ciocnit apoi cu portarul lui Swansea, Tremmel, şi jos a rămas. Atît de puternică a fost comoţia cerebrală suferită încît atacantul lui St. Gall a trebuit să fie înlocuit la pauză. "Nici nu-şi mai aducea aminte că a ratat de la 11 metri", a dezvăluit cotidianul Blick.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
lau72
lau72  •  05 Octombrie 2013, 11:55

Un adevarat luptator , am urmarit meciul in direct , nu am mai vazut pana acum un jucator sa stea pe tusa 8 minute pentru ingrijiri medicale , sangele continua sa ii curga iar el tot a intrat pe teren .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează