INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - TWENTE, JOI, 16 FEBRUARIE, ORA 22.00, ÎN DIRECT PE PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

FOTO Gigi Becali a inspectat gazonul de pe Arena Naţională: ”E perfect!”

Gigi Becali a inspectat gazonul de pe Arena Naţională +32   FOTO
Gigi Becali a inspectat gazonul de pe Arena Naţională

Articol de , - Publicat vineri, 10 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 10 februarie 2012 15:00

Patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a fost în vizită la Arena Naţională pentru a vedea cum se prezintă suprafaţa de joc.

Finanţatorul Stelei a fost încîntat de ceea ce a găsit. "Dacă nu era Sorin Oprescu, atunci aveam mari probleme. Ştiam de la Argăseală că terenul e bun, dar nu credeam că e extraodinar. E doar meritul celor din Primărie!", a declarat Becali.

El a vorbit şi despre partida de joi seară: "Vreau să ne calificăm din tur. Nu mai zic că le dăm 3-0, nu mă interesează scorul, ci calificarea. E foarte important că stadionul va fi plin, altul va fi moralul jucătorilor!". Gigi Becali a spus că Steaua are patru atuuri în faţa lui Twente: "Spirit de luptă, sîntem valoric peste Twente, jucăm acasă şi al patrulea, dar cel mai important, Dumnezeu este alături de noi!".

Terenul e protejat în continuare
Stelian Dia, şeful întreţinerii gazonului, a explicat pentru GSP.RO: "Gazonul e protejat cu o folie din fibre poliesterice care permit trecerea oxigenului pentru ca iarba să nu aibă probleme. În plus, această folie păstrează căldura la sol. Instalţia de căldură merge zi şi noapte încă din luna decembrie".

Mircea Sandu: "Campionatul se amînă!"
Preşedintele FRF a spus că va ţine pumnii steliştilor în "dubla" cu Twente: "Sper ca Steaua să se califice!". Acesta a vorbit şi despre amînarea campionatului: "E Comitet Executiv pe 17 februarie, cel mai probabil începerea returului se va amîna!"

"Mircea Sandu m-a asigurat că şi la Mogoşoaia ne vom pregăti pe un gazon senzaţional!" - Gigi Becali, patron Steaua

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (33)
biancorossi
biancorossi  •  11 Februarie 2012, 00:59

bine jiji. acu da si niste acatiste sa-l orbeasca pe de jong.

csmin92
csmin92  •  10 Februarie 2012, 21:47

prin alte tari mai civilizate decat noi stiu ca in timpul saptamanii pe gazon nu au voie sa calce decat jucatorii si staff-ul plus ingrijitorul gazonului restul persoanelor nau voie pt a nul distruge da se pare ca la romanica nu intereseaza pe nimeni acest aspect:)

robotzel
robotzel  •  10 Februarie 2012, 20:56

Eu nu cred ca asta este gazonul de pe National Arena. Eu ii cred pe toti c@c@tii de la GSP care spuneau de curand ca ei care sunt specialisti, in a manca r@h@t, ca este mocirla si este distrus gazonul. Garantat este un teren mocirlos. Nu este asa ziaristi de 2 bani de la GSP??????? Sa va iau familia in pul@

Vezi toate comentariile (33)
Comentează