INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CSMS IAȘI - HAJDUK SPLIT 2-2

FOTO și VIDEO » Iluzie în Copou: CSMS Iași a avut victoria în mână, dar a remizat până la urmă cu Hajduk Split » Moldovenii au fost egalați la ultima fază, după o gafă

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor +6   FOTO
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 14 iulie 2016 23:00

CSMS Iași a remizat în meciul tur din turul al doilea al Europa League, contra croaților de la Hajduk Split, scor 2-2.

CSMS Iași - Hajduk Split 2-2
Andrei Cristea '19, Piccioni '23/Ohandza '47, Said '90+4 
VIDEO

Ieșenii au fost egalați la ultima fază a meciului, după o greșeală a lui Grahovac și vor avea parte de un retur extrem de greu în Croația, joia viitoare, de la ora 21:30. 

Echipa antrenată de Nicolo Napoli a început excelent partida, iar în minutul 25, Iașiul conducea deja pe tabelă cu 2-0. În minutul 19, Andrei Cristea a trimis în plasă o minge primită în fața porții de la Piccioni. Patru minute mai târziu, italianul și-a treacut și el numele pe lista marcatorilor cu un șut de la marginea careului, după o pasă filtrantă a lui Vasile Gheorghe.

Croații au pus puțină presiune la poarta moldovenilor, iar Cristea putea majora diferența, cu zece minute înainte de pauză. Bole a centrat perfect de pe partea stângă, însă atacantul ieșenilor a reluat incredibil pe lângă poarta goală, din câțiva metri.

Pusnik a fost inspirat la pauză, când l-a introdus pe camerunezul Ohandza în locul lui Mastelici, iar noul intrat a redus din diferență imediat, după o greșeală de marcaj a lui Frăsinescu.

Ciucă a mai ratat o ocazie mare de gol în minutul 65, după o lovitură de colț executată de Bole, însă execuția sa cu capul a fost reținută de Stipica.

Oaspeții au avut un gol anulat în minutul 79. Said a reluat mingea în poartă, însă centralul ucrainean Mozharovskyy a fluierat fault în atac.

Grahovac a fost înger și demon pentru ieșeni, pe final. Portarul bosniac a avut două intervenții excelente, însă a gafat la ultima fază a meciului, când a scăpat în poartă mingea trimisă de Said.

Returul de la Split va avea loc joi, de la 21:30.

Echipele de start: 

CSMS Iaşi: Grahovac - I. Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Ţigănaşu - Ciucur, Mitici, V. Gheorghe, Bole - A. Cristea, Piccioni 
Antrenor: Nicolo Napoli

Hajduk: Stipica – Juranovici, Nizici, Cosici, Milici – Jefferson – Kozulj, Toma Basici, Vlasici, Tudor – Mastelici
Antrenor: Marijan Pusnik 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (166)
ray51
ray51  •  15 Iulie 2016, 13:18

Ce va spuneam marti?... Adio Europa League. Urmeaza alti ZECI de ani de seceta !

749913671784643
Razvan Marcel  •  15 Iulie 2016, 01:15

Tipic romanesc,daca Cristea marca la faza aia,la 2-0 ,ratare enorma.,altfel era meciu'.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  15 Iulie 2016, 00:46
Postat de zecs93 pe 15 Iulie 2016, 00:18

Ba da ce gol au luat fraierii astea de la iasi, ce portar de liga 15 e grahovac ala, avea gauri in manusi, cum sa i-ei gol de acolo, greseala asta va cantari enorm in retur la Split, dar poate e mai bine asa 2-2, altfel vor trata meciu iesenii, noi i-am batut cu 3-1 aici la bucuresti si ne-am fript in retur la ei cand am mers relaxati, poate da gol acolo dar e greu, e clar ca napoli trebuie sa atace din primu minut, nu mai are nmk de pierdut, la 0-0 se califica croati, pacat, azi am ratat 3 p la coeficientu romaniei dar nu e bai, sper in retur sa va calificati, Hai Iasi, hai toate echipele romanesti in cupele europene !!!

ala a fost portarul croatilor sau al romanilor ?

Vezi toate comentariile (166)
Comentează