INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - TRNAVA 0-1

Gigi Becali după ruşinea cu Trnava: ”Trei jucători sînt terminaţi, vai de capul lor!”

Gigi Becali în momentul în care încă mai spera că Steaua va putea întoarce rezultatul cu Trnava.
Gigi Becali în momentul în care încă mai spera că Steaua va putea întoarce rezultatul cu Trnava.

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 03 august 2012 02:13

Gigi Becali a tăiat în carne vie aseară, după eşecul cu slovacii, şi-a dat de pămînt cu jumătate de echipă.

Azi-noapte, după meci, Gigi Becali a strigat catalogul şi-a împărţit notele. A început cu Divinitatea şi şi-a făcut mea culpa, în direct, la GSPTV: "Dumnezeu mi-a arătat că trebuie să fiu smerit, să nu mai fiu nenorocit, fiindcă am ţinut ghină Vasluiului, Rapidului. Dumnezeu mi-a dat să ţin minte, ca să-mi văd doar de ale mele. Dar batem 4-0 acolo, nu-mi fac griji! Păi, aici trebuia să fie 7-1 pentru Steaua, n-a vrut să intre mingea în poarta lor".

Lista neagră
Patronul a trecut la repetenţi. A început cu Tătăruşanu, apoi a continuat: "Mihai Costea e terminat, n-are ce căuta la Steaua! Lui Tibi Bălan îi e lene să alerge, nu e de Steaua. Rocha nu e nici el ce îi trebuie Stelei. Nikolici e cînd aşa, cînd aşa, nu e atacant de Steaua. Merge să-l mai bagi prin repriza secundă, se loveşte mingea de el ca de perete, iar dacă scapă singur cu portarul îl întreabă pe ăla unde vrea să i-o dea, şi-o dă în el! Şi Chiricheş a greşit la gol, n-avea voie să piardă balonul, sper că nu l-au văzut cluburile din străinătate, altfel, adio, un an, transfer! Îmi place cum a jucat, dar a greşit la gol".

Cine scapă
A venit şi rîndul apreciaţilor: "Rusescu mi-a lăsat o impresie bună, nu-i pot reproşa nimic, şi-a dat viaţa pe teren. Am cîştigat un fundaş dreapta, pe Georgievski, mi-a plăcut de el. Tănase a fost în nota lui, dar trebuie să înţeleagă că arbitrii de afară nu-ţi permit multe. Aaa, îl felicit pe Chipciu, toată admiraţia pentru el, şi-a dat viaţa pe teren".

Nefericit
Concluzia lui Becali a fost drastică: "Pot da vina pe ghinion, dar Steaua e Steaua, are experienţă. Real Madrid, Lyon, Sevilla, Bayern mai joacă prost, mai dau de unii, de alţii, dar o echipă mare bate şi gata! Steaua nu e o echipă mare! Fiindcă sînt mulţi care dorm pe teren. Şi n-avem atacanţi de valoare. Păi, lui Mihai Costea îi trebuie un ceas deşteptător pe teren. Iar Reghe, oricît ar vrea el, nu-l poate face fotbalist pe Rocha".

"Am văzut multe în viaţă, dar meci ca ăsta... Adversarul a avut un sfert de ocazie, noi 6 sau 7, iar dacă pierdem calificarea, fotbalul nu mai are sens! Eu zic că îi vom elimina, nici slovacii nu pricep cum au cîştigat, iar norocul nu poate ţine la infinit cu ei" (Mihai Stoica, manager Steaua)

"Le-am făcut cadou victoria slovacilor. Am ratat enorm, mingea n-a vrut să intre în poarta lor, dar putem întoarce rezultatul la Trnava. Poate o să ajung şi eu să joc pe un gazon bun pe Naţional Arena" (Florin Gardoş, fundaş Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
darfcar
darfcar  •  03 August 2012, 12:10
Postat de andyschleck pe 03 August 2012, 11:33

Becali nu are bani nici sa plateasca datoria la Sechelariu... Steaua trebuie depunctata... Steaua are cea mai slaba echipa din istoria ei... radeati voi de Lovin dar Lovin e cu 3 clase peste Bourceanu .

Ai perfecta dreptate,asta nu are decat tarate in cap.

andyschleck
andyschleck  •  03 August 2012, 11:33

Becali nu are bani nici sa plateasca datoria la Sechelariu... Steaua trebuie depunctata... Steaua are cea mai slaba echipa din istoria ei... radeati voi de Lovin dar Lovin e cu 3 clase peste Bourceanu .

nicco
nicco  •  03 August 2012, 11:09

Am citit LISTA NEAGRA a gogomanului! Da' bine, d-le, pana acum toti erau jucatori fabulosi, ba Mesi de Romania, ba nu-stiu-ce mare speranta pe care-l vrea Manchester! Acu's prosti cu totii? Sarea in ochi ca nu-i numik de capul lor, vazut pe dinafara, ca inauntru...femei, bani, masini, bauturica, poate ceva iarba sau prafuri...

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close