INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - FC UTRECHT 3-1

Gigi Becali se visează în semifinalele Europa League: "Şi-au dat viaţa cu Utrecht!"

Articol de , - Publicat vineri, 05 noiembrie 2010 00:00

Patronul Stelei spune că după prestaţia de aseară şi-a iertat pe jumătate jucătorii, dar şi că aşteaptă o victorie în Giuleşti.

Fluierul de final a surprins un Gigi Becali cu zîmbetul pe buze, încîntat de evoluţia roş-albaştrilor. Chiar el a recunoscut că "în sfîrşit, mai plec şi eu fericit de la stadion. Nu mai ştiam ce înseamnă victoria. Parcă ne urmărea un ghinion. Vă zic sincer că aveam emoţii şi la 3-1 cînd îmi aminteam de meciul cu Napoli".

"Mă înjosesc dacă batem Rapidul"
Prestaţia echipei l-a făcut pe patron să uite de supărarea cauzată de ultimele rezultate. "Am dominat jocul cap-coadă, am avut şi ocazii. N-am ce să le mai reproşez băieţilor. Şi-au dat viaţa pe teren pînă la final! Păcatele le sînt pe jumătate iertate. Dacă bat şi în Giuleşti, mă înjosesc şi le voi cere scuze", a mai spus Becali.

Finanţatorul a lămurit şi situaţia antrenorului Marius Lăcătuş, al cărui post părea în pericol înaintea victoriei de ieri: "Nici dacă pierdea şapte meciuri la rînd nu-l dădeam afară. Am stabilit de cînd m-am înţeles cu el că vom trage linie abia la final".

Becali s-a grăbit apoi să dea ochii cu fanii care-l aşteptau în urale la ieşirea de la tribuna oficială. Aceştia i-au cerut să se urce pe maşină pentru a-i saluta. Iar patronul Stelei le-a făcut pe plac pînă să părăsească stadionul.

"Visez să jucăm o finală de Europa League sau măcar o semifinală. Tot Steaua trebuie să facă puncte că să mai scoatem şi noi capul în Europa!"
GIGI BECALI

"Vreau să cîştigăm amîndouă jocurile contra Rapidului. Copos e prea pitic ca să pot avea eu vreo rivalitate cu el"
GIGI BECALI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
ionut.steaua
ionut.steaua  •  05 Noiembrie 2010, 08:42

@eugen76 cam mult tupeu de la o eugenie care simpatizeaza cu stiinta! domoliti-va si voi un pic (iti inteleg frustrarile si "sangele oltenesc")dar lasa si tu pe altii sa se bucure;atat

ss_iniesta_ss
ss_iniesta_ss  •  05 Noiembrie 2010, 08:14

Se stie ca arbitul si-a dat viata pe teren cu 2 goluri pt steaua ;)

gunner.alex
gunner.alex  •  05 Noiembrie 2010, 08:09

Sir Bobby Charlton pus in pericol si salvat de doi dintre actualii jucatori de la United. Cine este eroul pozitiv si cine era sa il bage in spital pe legendarul Charlton. detalii pe istoriafo tbalului.com

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close