INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID - PSV EINDHOVEN

Giuleştenii nu se tem de PSV: "Să-i vedem joi cît de buni sînt!"

Rui Duarte (dreapta) nu s-a speriat de forma olandezilor
Rui Duarte (dreapta) nu s-a speriat de forma olandezilor

Articol de - Publicat luni, 26 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2011 21:22

Giuleştenii nu se tem de PSV, chiar dacă olandezii au marcat de 15 ori în ultimele două meciuri.

Rapidiştii au uitat semieşecul de pe teren propriu cu CFR (1-1) şi se gîndesc deja la întîlnirea cu PSV Eindhoven din Europa League, partidă programată joi, pe Naţional Arena, de la ora 22:05. Elevii lui Răzvan Lucescu speră să-şi ia revanşa în faţa fanilor la meciul împotriva olandezilor, chiar dacă aceştia par în mare formă. Săptămîna trecută, PSV a marcat de 15 ori în două meciuri, 8-0 în Cupă, cu VVSB, formaţie din Liga a 3-a, şi 7-1 în campionat, împotriva lui Roda Kerkade!

Rapidiştii privesc cu încredere spre primul meci al lor în faza grupelor la Bucureşti, după o pauză de 5 ani. "Ştim foarte bine ce au făcut olandezii săptămîna trecută, ne aşteaptă un meci extrem de dificil. Sperăm să fi terminat toate golurile în ultimele două meciuri şi la Bucureşti să nu mai înscrie", a spus Daniel Pancu. Rui Duarte e şi mai încrezător: "Ce dacă au dat 15 goluri? Eu ştiu ce valoare au avut adversarii lor? Noi sîntem Rapid, ne batem la titlu în România. Să vedem joi cît de bună e PSV".

"Chiar dacă nu vom juca în Giuleşti, fanii noştri vor fi alături de noi şi ne vor susţine aşa cum au făcut-o mereu. Sper să le facem o bucurie! Ei o merită cu prisosinţă" (Daniel Pancu, atacant Rapid)

Coman e iar incert
După ce prezenţa sa pe teren la meciul cu CFR a fost pusă sub semnul întrebării pînă în ziua meciului, Dani Coman e în pericol să rateze meciul cu PSV. "Robocop" a intrat pe teren împotriva clujenilor fără a fi complet refăcut după entorsa suferită în partida cu Dinamo, iar sîmbătă a resimţit dureri. Din cauza acestora, portarul de 32 de ani nu a mai putut degaja mingile, iar auturile de poartă au fost executate de Glauber şi Marcos Antonio. Medicii fac eforturi să-l recupereze pînă la ora jocului cu PSV, în caz contrar Răzvan e nevoit să mizeze pe Straton (22 de ani).

Apostol, iar în gura lui Răzvan
Iulian Apostol a reuşit să-l supere iar pe Răzvan Lucescu. Mijlocaşul s-a certat pe gazon, în timpul meciului cu CFR, cu secundul Cristi Petre. Antrenorul i-a cerut acestuia să nu se mai complice, să joace simplu şi să facă mai mult faza defensivă. Apostol, care era deja nervos că Daniel Pancu nu l-a lăsat să execute o lovitură liberă, a replicat pe un ton dur şi a gesticulat. Acesta a fost văzut şi de Răzvan, care stătea în tribună, iar fostul selecţioner i-a atras atenţia la antrenamentul de ieri. Nu e prima oară cînd fostul ialomiţean intră în gura lui Lucescu jr.

Inbox
- Ovidiu Burcă şi Nicolae Grigore au primit în meciul cu CFR al 4-lea cartonaş galben în acest sezon şi sînt suspendaţi pentru meciul din deplasare, cu Voinţa Sibiu. Totuşi, Alexa şi-a ispăşit etapa de suspendare şi va reveni pe gazon împotriva ardelenilor.
- Răzvan Lucescu e de părere că Rapidul ar fi meritat să cîştige meciul cu CFR: "Am greşit o singură dată în repriza secundă şi atunci am primit gol! Am dominat partida, am mai avut două ocazii bune, prin Teixeira şi Grigore, puteam să luăm toate punctele".
- Apostol s-a ales cu capul spart după meciul cu CFR, însă va fi apt de joc cu PSV. Totuşi, şansele ca el să fie titular sînt minime. Împotriva clujenilor, mijlocaşul a ieşit de pe teren accidentat, în minutul 66.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
laaaurentzyu
laaaurentzyu  •  28 Septembrie 2011, 12:11

clar ar trebui sa jucam la victorie. e primul meci acasa in grupe dupa o pauza de cativa ani. o sa avem foarte multi suporteri, iar cu daruinta jucatorilo sigur vom obtine victoria.

pancone51
pancone51  •  26 Septembrie 2011, 23:16

ptr. cj1960i , multumim ptr incurajari si cred ca ai dreptate, un egal ar fii minunat , chiar daca eu as dori o victorie, poate cu ambitie daruire si cu suporterii aproape sa ne vedem visul cu ochii, fzr

criticu99
criticu99  •  26 Septembrie 2011, 12:15

mi-e frica cel mai mult de atacantul lor Mertens; mai rar vezi un fotbalist atat de in forma: 11 goluri in 7 meciuri; nici nu ma gandesc la victorie; un egal ar fi mai mult ca perfect; 1 pct joi + 4 din dubla cu legia inseamna calificare; hai baieti, viitorul suna bn; FZR!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează