INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AUSTRIA VIENA - ASTRA, AZI, ORA 22:05, DOLCE 1, GSP.RO

Giurgiuvenii se concentrează pe primăvara europeană: "Mai bine în Europa decât play-off-ul Ligii 1"

Lovin (stânga) și-a anunțat retragerea din fotbal la finalul acestui sezon, astfel că și-ar dori un parcurs european cât mai lung
Lovin (stânga) și-a anunțat retragerea din fotbal la finalul acestui sezon, astfel că și-ar dori un parcurs european cât mai lung

Articol de - Publicat joi, 24 noiembrie 2016 00:00

Pentru Lovin e mai importantă calificarea în primăvara continentală decât ocuparea uneia din primele 6 poziții în clasamentul competiției interne.

Florin Lovin consideră că Astra are șansa ei să câștige meciul de la Viena, deşi austriecii sunt consideraţi favoriți în această seară.

"Cred că suntem în creștere, în ultima lună am arătat din ce în ce mai bine. În ultimii ani, Astra a avut rezultate bune în deplasare. Poate că adversarul ne ia puțin de sus și reușim să surprindem", a spus mijlocașul de 34 de ani pentru DolceSport.

Cum patronul Ioan Niculae a achitat în ultima vreme toate restanțele financiare către jucători, elevii lui Șumudică au toate motivele să lupte pentru a se impune la Viena: "Câțiva dintre noi am ajuns chiar cu banii în avans cu câteva săptămâni. Cred că și de asta avem evoluții în creștere, acum ne stă gândul doar la fotbal".

" Alibec nu poate să alerge ca mine"

Veteranul giurgiuvenilor nu s-a ferit să vorbească nici despre colegul său Denis Alibec, spunând care sunt punctele sale slabe și cum reușește Șumi să îl pună în valoare încât să dea maximum pe teren:

"Pe Denis, dacă l-ai pus să facă două antrenamente fizice, cum face toată echipa, l-ai dat peste cap. Alibec nu poate să alerge 12 kilometri ca mine, că are alte calități. Șumudică asta face, lucrează mult pe compartimente. Dacă îl câștigi pe Denis ca om, vei avea un jucător formidabil".

Astra nu are un program ușor în această săptămână, pentru că după meciul de astăzi cu Austria Viena revine la lupta pe care o duce în Liga 1, de a prinde play-off-ul, acum campioana aflându-se la 3 puncte de locul 6.

"Pentru mine ar fi mai importantă primăvara europeană decât play-off-ul. Deși dacă n-am prinde play-off-ul ar fi o rușine. După partida de la Viena vom veni direct la Timișoara, cu autocarul, și vom putea pregăti acolo confruntartea de duminică", a mai declarat Florin.

4,75e cota oferită de casele de pariuri pentru un succes al Astrei diseară. Victoria austriecilor are cota 1,70

3goluri a înscris Alibec pentru Astra în meciurile din acest sezon de Europa League

1,33e cota oferită de casele de pariuri pentru calificarea Austriei Viena în primăvara europeană. Astra are cota 4,50

austria astra

Save

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  24 Noiembrie 2016, 12:03

"Pe Denis, dacă l-ai pus să facă două antrenamente fizice, cum face toată echipa, l-ai dat peste cap." Se aude Reghe? Ia si partea specifica fiecarui jucator. Renunta la infatuare/mandrie care risca sa-ti perturbe intreaga activitate de antrenor. Mai multa umilinta (in sens crestin, o sa-ti spuna Gigi) si aplecare catre om n-are ce sa-ti strice.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează