INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIITORUL - GENT, JOI, 21:15, DIGISPORT 1, GSP.RO

Hagi speră la o victorie cu Gent, deși în tur a pierdut la scor: "Rezultatul a fost dur, chiar dacă suntem o echipă tânără"

Articol de - Publicat miercuri, 03 august 2016 21:48

Gheorghe Hagi nu se mai gândește la calificarea în play-off-ul Europa League după ce a fost învinsă în tur cu 0-5 de Gent, însă speră la o victorie.

"Rezultatul din tur a fost unul dur, chiar dacă suntem o echipă tânără, care participă pentru prima oară în cupele europene. Vine returul, acasă, şi ne dorim să facem un meci foarte bun, cu o prestaţie foarte bună, deşi vom face unele schimbări în echipă. Sper să avem orgoliu şi o reacţie foarte bună, deşi întâlnim o echipă mai experimentată şi puternică din toate punctele de vedere. Încercăm să facem un meci frumos, iar publicul care va veni la stadion să se bucure de acest joc. Intrăm pe teren pentru a obţine victorie.

Vrem să câştigăm acest meci şi ar fi frumos dacă am reuşi, chiar dacă nu se mai pune problema calificării. Este mândria noastră, iar cei care intră trebuie să dea sută la sută. Primul obiectiv este să marcăm un gol. Prima repriză la Gent am jucat bine, de la egal la egal, am luat două goluri pe greşeli individuale.

În repriza a doua au fost net superiori, din punct de vedere mental, ne-au dominat şi s-a văzut experienţa superioară. În retur, trebuie să facem 90 de minute măcar ca în prima repriză de la Gent şi să fim mai atenţi la fazele fixe.

Fotbalul trebuie să fie o sărbătoare, mai ales când vorbim despre un meci internaţional. Sper să vină mulţi spectatori şi să se bucure de un meci frumos, împotriva unei echipe care a ajuns în optimile Ligii Campionilor în sezonul trecut", a declarat Hagi la conferința de presă.

Hein Vanhaezebrouck, antrenorul belgienilor, a rămas impresionat de jucătorii lui Hagi, însă spune că-și dorește o victorie.

"Este prima oară când vin în România, mi se pare foarte cald şi va trebui să ne adaptăm rapid, pentru că în Belgia era destul de răcoare şi ploua. În tur, Viitorul a jucat bine în prima repriză şi scorul de la pauză a fost exagerat. În repriza a doua am fost foarte eficienţi, iar la adversari s-a văzut lipsa de experienţă. Sunt jucători buni, tehnici, în linia de mijloc de la Viitorul.

Chiar dacă am câştigat clar primul meci, nu voi folosi în retur echipa a doua. Vreau să câştigăm dacă se poate, pentru coeficientul UEFA al clubului şi al Belgiei. În mod normal, ţinând cont de scorul de la Gent, calificarea este jucată, dar, dacă se va întâmpla să ajungem într-o situaţia dificilă, nu vom fi deloc mândri. Dacă reuşim să marcăm, vom sta liniştiţi", a spus Hein Vanhaezebrouck.

Viitorul - Gent se joacă joi, de la ora 21:15, în direct la Digisport 1 și liveTEXT pe GSP.ro. În tur, belgienii au câștigat cu 5-0.

Citește și:

„Scurtcircuit” între antrenorul Mihai Pintilii și Becali: „OK, nea Gigi, atunci eu plec de la echipă!” » De la ce a pornit totul
Superliga
„Scurtcircuit” între antrenorul Mihai Pintilii și Becali: „OK, nea Gigi, atunci eu plec de la echipă!” » De la ce a pornit totul
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (2)
observator_federal
observator_federal  •  03 August 2016, 23:35

Pai s-ar putea sa bata echipa din Ovidiu dar nu prin prisma valorii ci fiindca ar fi (ca si un meci egal) un rezultat "interesant" la pariuri...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  03 August 2016, 22:55

...viitura o sa i bata pe Gent cu 3-1...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează