INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - LIVERPOOL, 2 DECEMBRIE, ORA 20:00, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ienei: "Lăcătuş n-a schimbat prea mult jocul faţă de perioada Ilie Dumitrescu"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 decembrie 2010 00:00

Emeric Ienei vorbeşte despre şansele Stelei în partida cu Liverpool din Europa League şi spune că modul de exprimare al jucătorilor în teren nu s-a schimbat prea mult faţă de perioada în care antrenor era Ilie Dumitrescu.

"Nu ştiu dacă rezervele lui Liverpool pot să se ridice vreodată la valoarea lui Gerrard sau Torres. Steaua are încă şanse la campionat, însă trebuie să se concetreze foarte bine şi să dea totul pentru celificare şi în Europa League. Lăcătuş nu are prea multă influenţă psihologică înaintea unui asemenea joc, ce poate el să facă?

Cine nu vrea să joace extraordinar, să iasă în evidenţă într-un asemenea meci? Faţă de ce-a jucat echipa în perioada în care Ilie Dumitrescu era antrenor nu s-au schimbat prea multe, însă au apărut cîteva nume noi în primul 11, fotbalişti de viitor pe care se poate miza în viitor", a spus Ienei la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
biiii
biiii  •  01 Decembrie 2010, 10:41

Lacatus iar o sa plece pe usa din dos dupa meciul asta, sau sigur dupa cele 2 etape din retur

Vezi toate comentariile (1)
Comentează