INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - NAPOLI, AZI, 20:00, PROTV ŞI GSP.RO

Ienei: "Napoli nu are experienţă în cupele europene, dar va fi greu"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 septembrie 2010 00:00

Fostul antrenor Emeric Ienei (73 de ani) a comentat jocul pe care Steaua îl va disputa diseară, cu Napoli, în grupele Ligii Europa.

"Este foarte greu, dar sper ca Marius Lacatus sa obtina un rezultat bun diseara. Napoli este o formatie care nu are o experienta mare in cupele europene.
Marius trebuie sa faca o mixtura perfecta intre fotbalistii de la Urziceni si cei ai Stelei, pentru a realiza o echipa competitiva", a spus Ienei la sportro.

"Un singur lucru sa le spuna Marius jucatorilor: <Ce pot sa ne faca mai mult decat sa ne bata? Hai sa aratam ca avem valoare, ca putem sa ne confruntam cu ei si sa le facem o seara foarte grea in Ghencea>",
a mai afirmat fostul antrenor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
barbu_arges
barbu_arges  •  30 Septembrie 2010, 11:33

Foarte interesant ce spune Jenei.Bai taticu, daca ai echipa nu-ti trebuie experienta.Albania avea mare experienta si d'aia a facut meci nul cu Romania.Lasa-ne mai, omule,ne-ai dat gata cu sfaturile de doi lei.Lacatus si jucatorii stiu foarte bine ce au de facut,dar trebuie sa mai si poata.

ultrassteaua
ultrassteaua  •  30 Septembrie 2010, 11:05

Suntem buni ai batem ca suntem la noi;)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează