INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GRASSHOPPER - STEAUA 1-0 (3-4 LA PENALTY-URI)

Ilie Dumitrescu a fost disperat de prestaţia lui Dorel Stoica

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 august 2010 00:00

Pe parcursul primei reprize, antrenorul Stelei a fost scos din sărite nu atît de jocul sub aşteptări al echipei sale, cît mai ales de prestaţia lui Dorel Stoica. Cinci au fost momentele în care Dumitrescu a erupt în urma unor decizii ale elevului său care l-au nemulţumit total:

Minutul 11 - Stoica a pierdut un tempo în faţa unui adversar, i-a lăsat spaţiu şi a ieşit o situaţie de gol la poarta lui Tătăruşanu. Ilie s-a întors către bancă şi a ridicat din umeri, sugerînd că n-a înţeles ce a vrut să facă închizătorul său.

Minutul 15 - Dorel a oferit o pasă simplă în blocajul advers, moment în care antrenorul a răbufnit. L-a chemat către el pe mijlocaşul cu numărul 5 şi s-a răstit la acesta, Stoica dîndu-i replica prin semne din mîini! Imediat, Dumitrescu i-a chemat de pe bancă pe Păcurar şi pe Anghelov şi i-a trimis la încălzire.

Minutul 27 - Steaua a pasat bine pînă în jumătatea lui Grasshopper, Dorel a încercat o pasă filtrantă pentru Surdu, dar balonul s-a dus exact în bocancul lui Salatici. Ilie a ridicat mîinile spre cer, a dat din cap că nu înţelege ce se petrece cu elevul său şi s-a uitat stupefiat către rezervele care se încălzeau pe margine.

Minutul 41 - Acelaşi Stoica a pasat greşit pentru Surdu, care scăpase pe culoar. Tehnicianul roş-albaştrilor şi-a pus mîinile în şold, a bătut de 3 ori din palme, apoi şi-a trecut degetele prin păr şi a discutat cu secundul Edi Iordănescu cîteva zeci de secunde, părînd total nemulţumit de modul în care Dorel joacă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (56)
mvradulescu
mvradulescu  •  27 August 2010, 21:04

Observ ca unii suporteri il suspecteaza pe D. Stoica de lipsa de fair play fata de coechipieri si fata de club. Nu cred ca s-ar preta sa compromita munca echipei si a antrenorului, calauzit de intentii murdare. In sport, sunt uneori si zile proaste, in care oricat te-ai stradui, iese totul pe dos ... Sper sa nu ma insel in privinta acestui sportiv !

bobulica
bobulica  •  27 August 2010, 16:40

Cred ca Dorel Stoica vrea sa plece la Craiova dupa Piti, pt ca nu mai are chef de joc.

davidero
davidero  •  27 August 2010, 12:31

Nu prea am inteles o chestie la Ilie ,stia ca unii ,sau toti jucatorii sunt obositi dupa meciul de la Vaslui ,chiar el a spus-o ,atunci de ce nu a facut cateva modificari ,are destui jucatori buni ...Daca astia jucau de rupeau in meciul tur ,mai ziceam ,dar nici atunci nu au rupt gura targului .stiu ce o sa zica toata lumea ,ca astia au jucat macar cateva meciuri impreuna...

Vezi toate comentariile (56)
Comentează